elefant.ro
 

curs bucatar


Titlu: curs bucatar
Descriere: Inscrieri pentru cursuri de formare profesionala pentru bucatari, organizate de scoala General Mentor, in Timisoara.Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii.Inscrierile se pot face si online.
URL: http://rrgeneralmentor.ro/curs-bucatar-timisoara.php

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: curs bucatar timisoara, curs bucatar acreditat, curs bucatar

Acest site a fost adaugat in data de 22/05/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri Cambridge
Follow Me Follow Me ofera cursuri Cambridge pentru adulti, atat pentru persoane fizice, cat si persoane juridice.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Intensa
Intensa este un complex furnizor de training si evenimente în domeniul juridic din ţară, oferind o gamă diversificată de cursuri de pregătire, de la admiterea la facultatea de drept, până la admiterea în profesia dorită (barou, notariat, magistratura). Instituţia ajută cursanţii să îşi atingă potenţialul academic maxim şi să aibe parte de cariera dorită.

Chestionare auto drpciv
Site-ul Chestionare-auto.org vine in ajutorul cursantilor scolilor de soferi pentru a le oferi suportul necesar, chestionare auto drpciv, pentru a putea obtine permisul de conducere.

gradinite
Cel mai complex ghid de gradinite din Romania, unde puteti gasi descrieri complete, galerie de poze, tururi virtuale si multe alte facilitati.

Platforma de concursuri Online
Esti Profesor? Sau vrei sa fi in pielea unui profesor? Nimic mai simplu. Creaza-ti gratuit propriul tau concurs online, sau doar participa la unul din concursurile deja create.