elefant.ro
 

REMAT | Fier vechi | Colectare | Valorificare deseuri | Debitare


Titlu: REMAT | Fier vechi | Colectare | Valorificare deseuri | Debitare
Descriere: REMAT DOBROIESTI este o societate care vine in ajutorul Persoanelor Fizic, Societatilor Comerciale pentru Recuperarea, Valorificarea, Deseurilor Feroase, Neferoase. De asemenea societatea nostra, Cumpara, in vederea, Valorificarii Fier vechi, Table Vechie, Tabla Noua, Fonta, Span, Cupru, Alama, Aluminiu, Inox, Baterii, Acumulatori Auto, Plumb, Bronz, Cabluri Electrice
URL: http://www.remat-dobroiesti.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: Fier vechi, Tabla, Sarma, Acumulatori Auto, Baterii, Cupru, Inox, Aluminiu

Acest site a fost adaugat in data de 01/05/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

rca ieftin,rca,asigurari
Axasig Broker Asigurari este o companie de consultanta, intermediere si asistenta in domeniul asigurarilor. Activitatea noastra se bazeaza pe reprezentarea intereselor clientilor si partenerilor nostri in situatii precum controlul, administrarea si transferul riscurilor dar si asistenta in negocierea si recuperarea eventualelor daune.

Antreprenor general - Hale metalice, Constructii metalice
Hale metalice, Constructii metalice, Antreprenor general | Constructii metalice - Antreprenor constructii metalice - Distribuitor si Constructor autorizat in Romania. Antreprenor General Constructii Civile si Industriale. A.T.A. Group.

Cutii Carton caserat
Valorile pe care Badival le cultivă sunt: calitatea produselor, promptitudinea, seriozitatea şi respectul fată de clienţi. Toate acestea au facut ca Badival sa devină un furnizor de ambalaje de prezentare respectat şi apreciat de numeroşi clienţi.

Afacere la cheie franciza
unic distribuitor in intreaga lume a domeniilor cu extensia.ws. Aceasta distribuire se realizeaza prin sistemul Online Multi Level Marketing, care nu are concurenta in industria marketingului online, neavand limite geografice la fel cum nu exista limite pentru veniturile pe care le putem realiza devenind parteneri - affiliati - cu aceasta companie americana, care ocupa locul 37 in topul celor 500 de firme americane de specialitate, cu tenta uriasa de crestere in continuare.

Produse AdBlue de la ECO Downstream
ECO Downstream Srl ofera toata gama de servicii legate de produsul AdBlue, acesta fiind domeniul principal de activitate. ADBLUE este un agent de reducere noxe AUS 32 iar garantia calitatii este data numai daca este achizitionat de la fabrici licentiate de Federatiei Constructorilor de automobile din Germania (VDA) , respectandu-se astfel standardul de calitate DIN 70070.