vivacredit.ro
 

Revista Performance


Titlu: Revista Performance
Descriere: Performance este Revista Studenților Universității Româno-Americane din București. Conține știri despre cele mai noi și interesante evenimente desfășurate în Campusul URA. De asemenea, cuprinde interviuri, recenzii de filme, cărți, jocuri, dar și articole despre dezvoltare personală și profesională.
URL: http://performance.rau.ro

Categorie: diverse > stiri si massmedia
Cuvinte cheie: Performance, Revista Studentului, Universitatea Româno-Americană, URA

Acest site a fost adaugat in data de 27/04/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Radio Manele Online
Asculta cele mai noi posturi cu manele aparute pe internet anul acesta. Suntem alaturi de tine in fiecare zi si iti aducem ultimele manele aparute. Ne puteti asculta oriunde v-ati afla si nu aveti nevoie de un player instalat.

frontnews.ro
Un produs mediatic 100% romanesc, creat de oameni care nu au interese economice sau politice, nu sunt guvernati de corporatii si trusturi, nu raspund la presiuni. Libertatea presei este in vigoare!

Agri News - Agribusiness de succes
Agri News prezinta zilnic stiri din agricultura si industria alimentara din Romania. Nouatati despre subventii,pndr,legumicultura, pomicultura, cereale.

Jurnal de Oas
Jurnal de Oas, singurul ziar din Tara Oasului

Stiri Diaspora - Antena24.ro
Site de stiri, Nationale si Internationale mereu actualizat si intotdeauna prompt in ceea ce priveste informarea opiniei publice