orange.ro
 

APARTAMENTE NOI NICOLINA IASI


Titlu: APARTAMENTE NOI NICOLINA IASI
Descriere: Ansamblul de locuinte, PALA VERDE 3, este situat in cartierul Nicolina, zona Rond-Vechi, la numai un minut de Selgros, P-ta Cug, scoli, gradinite, statie de mijloc de transport in comun, catre toate celelate zone ale Iasului.
URL: http://apartamentenoinicolina.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente noi iasi nicolina iasi vanzari apartamente iasi blocuri noi iasi

Acest site a fost adaugat in data de 15/04/2014

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 220

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

TEREN BRASOV
TEREN BRASOV OFERTE CERERI TEREN BRASOV VANZARE CUMPARARE OPORTUNITATI .

creditimobiliar.ro
creditimobiliar.ro - Ghidul de credite pentru locuinta cu sfaturi, stiri, instrumente si toate oferte de credit ipotecar si credit imobiliar din Romania

ART CONSTRUCT IMOB
ART CONSTRUCT IMOB va ofera consultanta in tranzactii imobiliare,inchirieri,vanzari imobile Bucuresti,administrari proprietati individuale

Vanzari Directe Imobiliare
Anunturi si oferte imobiliare Mures Constanta Bucuresti Cluj Alba Brasov Timisoara vanzari sau inchirieri imobiliare fara comision si fara intermediari. Prin intermediul site-ului vdi.ro aveti posibilitatea de a vinde sau inchiria oferte imobiliare: apartamente cu o camera, apartamente cu doua camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, apartamente cu mai mult de 4 camere, terenuri, constructii noi, spatii comerciale, toate acestea fara comisioane si fara intermediari.

Design interior
Design interior case de locuit, restaurante, sedii, servicii de amenajari case - design de interior Bucuresti. Design interior restaurante - proiecte cu restaurante amenajate modern si idei de amenajare, proiecte de design interior pentru sedii de firma si birouri, amenajare interioara amenajate moderna.