smokemania.ro
 

APARTAMENTE NOI NICOLINA IASI


Titlu: APARTAMENTE NOI NICOLINA IASI
Descriere: Ansamblul de locuinte, PALA VERDE 3, este situat in cartierul Nicolina, zona Rond-Vechi, la numai un minut de Selgros, P-ta Cug, scoli, gradinite, statie de mijloc de transport in comun, catre toate celelate zone ale Iasului.
URL: http://apartamentenoinicolina.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente noi iasi nicolina iasi vanzari apartamente iasi blocuri noi iasi

Acest site a fost adaugat in data de 15/04/2014

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 227

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Firma Constructii Brasov - Asentedil
Asentedil firma de constructii civile industriale Brasov. Va sta la dispozitie cu servicii in domeniul constructiilor civile si industriale in orasul Brasov. Experienţa în domeniul construcţiilor civile şi industriale şi evoluţia dinamică a companiei fac posibilă realizarea unor construcţii la cele mai înalte standarde!

Nisip, Balast, Pietris,Transport Nisip
Nisip, Balast, Pietris, Piatra | Transport Agregate, Nisip Constructii, Transport Nisip - firma care se ocupa cu transportul, comercializarea si punerea in opera a agregatelor minerale.

Apartamente de inchiriat
Cu ajutorul nostru puteti inchiria apartamente in toata tara in orice oras. Va punem la dispozitie o lista completa de apartamente de inchiriat.

Sistem de plata in rate la dezvoltator
Vile la cheie in zona Domnesti - Clinceni. Toate utilitatile , 500mp teren, 120mp utili, certificat VERDE . Posibilitate de vanzare in sistem rate la DEZVOLTATOR! Posibilitate de PRIMA-CASA sau RATE la firme terte bancilor.

Cadastru Ieftin - Boboc Veronica
cadastru ieftin, documentatii cadastrale, topografie, neamt, piatra neamt, bicaz, planuri de situatie, studiu topo, studii topo, cadastre