orange.ro
 

Soıhbet


Titlu: Soıhbet
Descriere: sohbetx sohbet chat
URL: http://sohbetx.blogspot.com

Categorie: afaceri si economie > finante
Cuvinte cheie: sohbet, chat

Acest site a fost adaugat in data de 01/04/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 86

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Service aer conditionat Constanta
Comercializam o gama variata de aparate si componente marca Daikin si oferim service complet specializat pe toate modelele si marcile de sisteme de aer conditionat.

contabilitata iasi 0744833164
De ce noi?\\r\\n- Calitate ireprosabila a serviciilor.\\r\\n- Promptitudine maxima in rezolvarea oricarei probleme financiar-contabile.\\r\\n- Economisiti bani apeland la serviciile unui expert contabil in loc sa angajati un contabil.

PFA - Persoane Fizice Autorizate
Informatii PFA II IF Profesii liberale - Legislatie, infiintare, inregistrare, contabilitate, declaratii, registre, cheltuieli, venituri, taxe, impozite, contributii sociale, documente justificative, forum, calendar, sondaje, director, concursuri.

asigurari-de-sanatate.net
Acceseaza site-ul nostru si vezi cele mai bune oferte de asigurare de sanatate. Vezi care este oferta care ti se potriveste si comanda online.

Insolventa Firma
INSOLVENŢA FIRMĂ este acea stare a patrimoniului debitorului caracterizată prin incapacitatea vădită de plată a datoriilor exigibile cu sumele de bani disponibile; insolvenţa prezumată vădită există în situaţia în care debitorul, după 30 de zile de la scadenţă, nu a plătit datoria sa faţă de unul sau mai mulţi creditori.