smokemania.ro
 

Retete pentru diabetici


Titlu: Retete pentru diabetici
Descriere: Dupa o scurta introducere despre diabet si importanta regimului, sunt prezentate dieta si retete pentru prepararea meniului zilnic al unui diabetic. Sunt prezentate si calculatoare pentru necesarul de calorii, indicele de masa corporala, caloriile si indicele glicemic al alimentelor.
URL: http://alimentatia-diabeticului.blogspot.ro/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: diabet, meniuri diabet, diata diabet, retete

Acest site a fost adaugat in data de 29/03/2014

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 238

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Radioterapie, Cyberknife in Germania
Radioterapie, Cyberknife si Chimioterapie la standerde europene numai la Centrul Oncologic de Tratament Hamburg in Germania. Aplicam tratamente pentru diverse cazuri: cancer mamar, cancer pulmonar, cancer la cap si gat sau cancer de prostata.

Cosmetice naturale
Cosmetice bio si produse pentru machiaj bio. Magazin online Cosmetice bio pentru adulti, copii si bebelusi. Magazin BIO Online cu produse naturale, organice si BIO, cosmetice bio certificate 100% natural, organic pentru femei, barbati si copii.\\r\\n

Tratament homeopat
Homeopatia este o forma de terapie profunda care se adreseaza persoanelor ce doresc abordarea problemelor de sanatate dintr-o perspectiva sanatoasa si individualizata.

Cabinet Medical Korona
Ginecologie si Obstetrica (colposcopie, histeroscopie, contraceptie, chiuretaje, screening cancer genito-mamar, planning familial, infertilitate, monitorizare gravide si asistenta la nastere, interventii chirurgicale), Ecografie ( 3D,4D, Doppler), Laborator de analize ( RENAR ISO 15189:2008, analize gratuite prin Contract cu CASMB ), Medicina Muncii, Medicina de Familie, Psihologie, Asistenta Medicala la Domiciliu, Managementul Calitatii ISO 9001:2008

marire sani
Augumentarea mamara sau marire sani reprezinta o interventie chirurgicala cu scop estetic ce a reusit sa rezolve eficient si sigur una din dorintele majoritatii femeilor: aceea de a avea sani frumos conturati, fermi si de o marime adecvata corpului.