elefant.ro
 

Retete pentru diabetici


Titlu: Retete pentru diabetici
Descriere: Dupa o scurta introducere despre diabet si importanta regimului, sunt prezentate dieta si retete pentru prepararea meniului zilnic al unui diabetic. Sunt prezentate si calculatoare pentru necesarul de calorii, indicele de masa corporala, caloriile si indicele glicemic al alimentelor.
URL: http://alimentatia-diabeticului.blogspot.ro/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: diabet, meniuri diabet, diata diabet, retete

Acest site a fost adaugat in data de 29/03/2014

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 323

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Aparate Fizioterapie Tens si Electrostimulare
Furnizăm produse de înaltă calitate, de la producători de top, pentru menținerea unei sănătăți optime. Punem pasiune în ceea ce facem și ne ghidăm după valori de aur: profesionalism, siguranță, seriozitate, promptitudine, calitate!

Diete de slabit
Va oferim cele mai bune sfaturi despre sanatate, diete de slabit, diete de detoxifiere a organismului, retete sanatoase, plante medicinale, diete ale vedetelor, etc.\\r\\n

DE LA LUME ADUNATE
Mierea ca indulcitor, pentru ceai, cafea, sucuri din legume si fructe. Mierea este o alegere excelenta si pentru a face dressing-uri delicioase pentru salata, datorita calitatii sale de bun emulsificator. Insa poate fi adaugata si in amestecuri, precum cel cu branzeturi, pentru a obtine paste delicioase. Retete: hidromel, cocteiluri si bauturi racoritoarereparare hidromel, cocteiluri si bauturi racoritoare, dulciuri, prajituri bomboane etc.

Transport medical pacienti Bucuresti ambuserv.ro
Ambulanta privata in Bucuresti - Ambuserv.ro. Pacientii sunt insotiti de ambulantier, brancardier, asistent medical si/sau medic, in functie de caz.

cabinet stomatologic
Un site dedicat unor servicii complete de stomatologie, cu o activitate ireprosabila pe piata bucuresteana.