vivacredit.ro
 

Retete pentru diabetici


Titlu: Retete pentru diabetici
Descriere: Dupa o scurta introducere despre diabet si importanta regimului, sunt prezentate dieta si retete pentru prepararea meniului zilnic al unui diabetic. Sunt prezentate si calculatoare pentru necesarul de calorii, indicele de masa corporala, caloriile si indicele glicemic al alimentelor.
URL: http://alimentatia-diabeticului.blogspot.ro/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: diabet, meniuri diabet, diata diabet, retete

Acest site a fost adaugat in data de 29/03/2014

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 274

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Glatt Tattoo Removal
Viziunea GLATT Tattoo Removal este aceea de a schimba in bine vietile oamenilor! Cautam sa incurajam transformarea si cresteterea increderii in sine pentru a atinge starea de fericire. Stim ce inseamna un tatuaj nedorit, fie ca simtim ca nu ne mai reprezinta sau pentru ca, fiind semn distinctive, ne impiedica sa urmam cariera mult-visata!

Dr Bunila - Chirurgie estetica si reparatorie
Cabinet Dr. Daniela Bunila, Medic primar chirurgie plastica, microchirurgie reparatorie si chirurgie estetica. Dispunem de un centru medical individual, modern si complet echipat care furnizeaza servicii medicale la standarde dintre cele mai inalte.

Saline artificiale Bucuresti
Exista mai multe saline artificiale in Bucuresti care sunt echipate cu tehnologii care genereaza permanent aerosoli salini pentru a te ajuta sa treci peste diversele probleme de sanatate pe care le ai in acest moment. Saline artificiale Bucuresti de buna calitate cu tarif bun. Salina artificiala Bucuresti (Palatul Copiilor) trateaza stress, infectii ale urechii, tabagism si laringita.

Bogatie maxima
Cum sa te construiesti pentru a ajunge la o BOGATIE MAXIMA

Produse naturale pe baza de aloe vera de la FOREVER LIVING PRODUCTS
PRETURI DEPOZIT - Site prezentare produse pe baza de aloe vera, suplimente nutritive, produse de ingrijire personala, produse apicole, controlul greutatii, ingrijirea pielii, gama Sonya de cosmetice naturale din aloe vera de la FOREVER LIVING PRODUCTS. OPORTUNITATE AFACERE. CAUTAM DISTRIBUITORI