elefant.ro
 

Sejur Paste 2014 - Cea mai bogata varietate de servicii


Titlu: Sejur Paste 2014 - Cea mai bogata varietate de servicii
Descriere: Situat in imediata apropiere a castelului Bran, va asteptam, branbelvedere.ro Ne-am propus si am reusit sa oferim vacante la cele mai rezonabile preturi de pe internet. sejur Paste 2014 Experienta in organizarea de evenimente de tip team building.
URL: http://www.branbelvedere.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: Hotel Bran Belvedere, Oferte cazare last minute

Acest site a fost adaugat in data de 14/03/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hotel Rao
Hotelul nostru ofera conditii de cazare la nivel de 3 stele ! Camerele au wifi, minibar, tv si o atmosfera relaxanta, odihnitoare! Restaurantul are capacitatea de 250 de locuri,este locul ideal pentru organizarea evenimentelor dumneavoastra:nunti, botezuri, conferinte,etc.

Cazare in Constanta
Portalul CazareConstanta.com prezinta locuri de cazare la hotel, motel sau pensiune din Constanta cu optiunea de rezervare online.

Pensiunea Isabella
Pensiunea Isabella este o pensiune turistica moderna situata in sud-vestul Romaniei, in comuna Berzeasca Nr. 537, judetul Caras-Severin, intr-un cadru natural mirific, in plina rezervatie naturala \"Parcul Natural Portile de Fier\", zona unica in Europa.

Pensiune Baile Boghis-Casa Markus oferta cazare
Oferta de cazare in statiunea Baile Boghis Salaj.Oferta de cazare si servicii turistice la pensiune in Statiunea balneara Baile Boghis din judetul Salaj

Cazare in Delta Dunarii prin Casa Ciprian
Casa Ciprian este situata in Tulcea si dispune de 5 apartamente luxoase ce includ: - living cu LCD si conexiune wirelles - 2 camere de dormit - bucatarie proprie complet utilata - baie cu cada pe colt - terasa exterioara - gradina cu barbeque Pentru detalii privind locatia si tarifele practicate Va rugam apelati unul din numerele: Tel: 0744.524.734,  0744.270.347,  0724.222.189, fax: 0240 535 218 casaciprian@yahoo.com