elefant.ro
 

Dezvoltare personala, Management, Leadership, HR, Vanzari, Financiar


Titlu: Dezvoltare personala, Management, Leadership, HR, Vanzari, Financiar
Descriere: Companie de training, learning; development si consultanta din Romania specializata in dezoltarea oamenilor din companii. Credem ca adevaratele relatii de afaceri de succes sunt cele bazate pe incredere si respect recirpoc la care noi alaturam pasiunea
URL: http://www.training-info.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: training, cursuri, cursuri open, learning&development, unitate protejata, coaching, L&D

Acest site a fost adaugat in data de 05/03/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

DICTIONAR ENGLEZ - ROMAN
Acest site contine dictionar Englez - romzn

Cursuri Dezvoltare Personala
Cursuri Dezvoltare Personalaeste un site prin care va puteti inscrie la programe practice de formare pentru a gasi strategii de iesire din actuala criza. Cursuri Dezvoltare Personala propune instrumente de management pentru a construi o dezvoltare durabila a organizatiei dumneavoastra.

Aura Christi - poet, romancier, eseist
Carti de poezie: De partea cealalta a umbrei, 1993; Împotriva Mea, 1995; Ceremonia Orbirii, 1996; Valea\\r\\nRegilor, 1996; Nu ma atinge, 1997, 1999; Ultimul zid, 1999; Crini Imperiali, 1999; Elegii Nordice, 2002; Cartea \\r\\nademenirii, 2003; Ochiul devorator, 2004; Arhitectura noptii, 2008; Gradini austere, 2010.

Variante si subiecte examene nationale
Variante, modele, subiecte si programe pentru examene nationale, admitere liceu, bacalaureat, titularizare si suplinire. Tot ce trebuie sa stii despre aceste examene: subiecte, rezolvari, modele de subiecte, variante rezolvate pentru diferite materii (matematica, limba romana, informatica, fizica, biologie, geografie, istorie, chimie).

Scoala de Coafura Intercoiffure Romania
Scoala de coafura in Bucuresti si Buzau - una din cele mai bune din tara. Organizeaza cursuri intensive de coafura. Diploma acreditata.