vivacredit.ro
 

Antitrafic - Victimele traficului in Europa


Titlu: Antitrafic - Victimele traficului in Europa
Descriere: Antitrafic.ro este site-ul creat pentru proiectul european \"Victimele traficului in Europa:problematica resortisanților țărilor terțe cofinanțat prin Programul Prevenirea si Combaterea Criminalitatii al Uniunii Europene\"
URL: http://www.antitrafic.ro

Categorie: educatie si cultura > ONG
Cuvinte cheie: Antitrafic, asociatia alternative sociale, proiect european antitrafic

Acest site a fost adaugat in data de 24/02/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

acvarist.ro
Asociatia Acvaristilor din Romania www.acvarist.ro - pesti de acvariu si plante acvatice, forum, galerie de poze, concurs de acvarii, articole, animale, pets.

Asociatia de Tineret ONESTIN
Asociatia de Tineret ONESTIN

Adoptii copii
#EuAdopt iti ofera detaliile de care ai nevoie in legatura cu adoptiile de copii din Romania; oferim informatii si conditii complete de adoptie a unui copil.

Locuri de munca Piatra Neamt
Asociatia ADL-PROGRES, ca organizatie neguvernamentala, a fost infiintata in scopul de a initia, organiza si realiza activitati care sa stimuleze dezvoltarea comunitara si a grupurilor aflate in situatie dificila sau in nevoi deosebite.

Educatie pentru stil de viata sanatos
Educatie pentru stil de viata sanatos Consiliul Local Rovinari in parteneriat cu scoala Gimnaziala Nr. 3 Rovinari si CECIS sunt beneficiarii unui proiect european, Healthy Lifestyle’s Education, confinantat de Comisia Europeana.