vivacredit.ro
 

Sohbet


Titlu: Sohbet
Descriere: Chat
URL: http://www.masalsohbet.net

Categorie: timp liber > divertisment
Cuvinte cheie: Chat

Acest site a fost adaugat in data de 21/02/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 4

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Rochie mireasa unicat Iasi - Donna Alba.
Buchetul miresei din trandafiri trebuie sa se potriveasca cu aranjamentele localului. Mirele... Trebuie sa ciocaneasca sampanie cu nuntasii. Pret foarte mic !!! Rochie mireasa unicat Iasi - Donna Alba.

Artisti Nunta
Va prezentam artisti pentru nunta, artisti pentru petreceri si alte tipuri de evenimente private.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nPentru informatii privind preturile pentru prestatii artisti la nunta, botezuri, tarifele, cotatiile si onorariile solicitate si deasemenea cu detaliile privind recitalurile artistilor la botezuri, durate, conditii de desfasurare, conditii de colaborare, rezervare si contractare, va rugam sa selectati judetul si orasul pentru care doriti.

Coca & Pitzipedia - \"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!\"
Tot ceea ce avem mai frumos in Romania: cocalari si pitipoance. Scopul acestor specimene in viata este de a iesi in evidenta. Este plina lumea de ei si parca apar mai multi pe zi ce trece. Noi nu facem decat sa ne amuzam pe seama lor. Merita vazut! :))

Cursuri de salsa in Timisoara
Pagina Scolii Salsa Rebels din Timisoara. Cursuri de salsa, bachata, kizomba, pachanga si rueda organizate la sediul scolii noastre, intr-un mediu prietenos, alaturi de oameni faini. Detalii despre cursurile scolii noastre, despre petreceri, opinii despre festivaluri, fotografii, clipuri video despre noi si despre salsa in general.

Planet Bowling Arad
Planet Bowling Arad va asteapta cu prietenii la: bowling arad, biliard arad, arcade, darts&simulatoare, cafe-bar. Orar si tarife Bowling Arad pecum si evenimente de la clubul nostru de bowling din Arad gasiti pe site. Va asteptam cu 4 piste de bowling si 8 mese de biliard la Planet Bowling.