vivacredit.ro
 

CAZARE in ROMANIA


Titlu: CAZARE in ROMANIA
Descriere: Cazare Romania. Cazare pensiuni, vile si hoteluri - oferte de cazare la pensiuni, vile si hoteluri din Romania cu rezervari online. Tarife de cazare actualizate direct de la proprietari.
URL: http://www.cazare7.ro/

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare, pensiuni, vile, hoteluri, cazare pensiuni, cazare vile, cazare hoteluri, cazare romania

Acest site a fost adaugat in data de 10/02/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pensiuni Moldova
Acest site isi propune sa prezinte o lista cit mai completa cu pensiuni din Moldova , posibilitatile de cazare in zona Moldovei si atractiile turistice de aici

Hotel Roberto 3 stele Sinaia
Cazare ieftina la munte- Hotel Roberto 3 stele Sinaia, Valea Prahovei. Serviciii: televiziune digitala, Camere pentru nefumatori, Sala fitness si sauna, Internet wireless, Sala de conferinte.Camere:single, double, standard apartament, lux apartament dotate cu minibar, baie spatioasa, terasa. Obiective turistice: Castelul Peles, Varful Omu, Lacul Bolboci, trasee montane.

Cazare Bacau
Hotel Bohemia este o constructie noua cu arhitectura clasica, este amplasat pe Str. Gh. Donici, in apropierea garii si la 10 minute distanta de Aeroportul George Enescu Bacau.

Cazare la munte Bran Moeciu,cazare pensiune completa
Weekend la munte, Team Building si Traning in zona Bran Moeciu la Pensiunea Katharina 4*. Cazare cu pensiune complata sala de conferinte cu capacitatea de 45 locuri. Restaurant traditional cu capacitate de 130 de locuri ideal pentru mese festive, nunti,botez,etc la Bran. Cazare la Pensiuni Bran Moeciu. Cazare la categorie de 4 margarete pensiune turistica de lux.

Cazare Hotel Eforie - Hotel Vera
Hotel Vera va oferra servicii de cazare in statiunea Eforie Nord. Hotelul nostru este clasificat cu 3 stele si va ofera toate conditiile unui sejur de minunat. Hotelul Vera este situat la numai 200 de metri de plaja cu nisip din Eforie Nord