elefant.ro
 

Cenaclu literar, bibliografii celebre, citate despre viata, prietenie


Titlu: Cenaclu literar, bibliografii celebre, citate despre viata, prietenie
Descriere: Site-ul Intelepciune.ro furnizeaza o impresionanta colectie de citate, masime si cugetari. Aceasta este organizata pe domenii mari de interes precum iubire, dragoste, fericire, prietenie, speranta sau viata. De asemenea, fiecare citat este atasat unui autor celebru precum Einstein, Arghezi, Blaga, Eliade, Paler, Coelho. De asemenea, pe site este prezent un cenaclu in care s-au publicat zeci de mii de creatii literare ale unor autori consacrati si nu numai.
URL: http://www.intelepciune.ro

Categorie: educatie si cultura > literatura
Cuvinte cheie: Citate, Citate celebre, Maxime, Proverbe, Iubire, Prietenie, Viata, Dragoste, Fericire, Amintiri

Acest site a fost adaugat in data de 18/01/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 3

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Carti
Aici vei gasi cele mai bune carti de citit, atat din literatura romana cat si din cea universala, selectate si aranjate intr-o colectie de carti online menita sa satisfaca cititorul din tine .

Carti online – spiritualitate, stiinta, erotism, astrologie, dezvaluiri
In acest magazin online gasiti sute de carti, in special carti care au vazut lumina tiparului in cadrul editurii Ganesha, dar si la alte editurii. Preturi rezonabile, livrare prin curier.

proverbesizicatori-proverbe si zicatori din si despre viata
proverbe si zicatori din Romania si din alte tari,din si despre viata

Romane crestine
Libraria de Romane crestine, prima librarie crestina de acest gen din Romania, va ofera gama completa de romane crestine disponibile in Romania. Cei mai cunoscuti autori de romane crestine in Romania sunt: Francine Rivers, Lori Wick, Janette Oke, Lynn Austin, Karen Kingsbury, Kim Vogel Sawyer, etc.

EuroPress Group
Editura EuroPress Group vă prezintă o gamă completă de cărți, de la romane și cărți de beletristică, la manuale școlare și cărți didactice, dicționare, jurnale și enciclopedii. Orice domeniu literar este prezent în catalogul nostru: psihologie, dieta și sănătate, filosofie și religie, psihanaliză, politică, paranormal, poezie și eseu, artă și știinte.