smokemania.ro
 

Interfrig Group - Tehnologii frigorifice si lucrari speciale


Titlu: Interfrig Group - Tehnologii frigorifice si lucrari speciale
Descriere: INTERFRIG GROUP dezvolta si realizeaza solutii complete, optime si personalizate pentru magazine alimentare, depozite frigorifice alimentare, depozite frigorifice cu atmosfera controlata, depozite frigorifice agricole, abatoare, fabrici de procesare carne, lapte, peste, HoReCa.
URL: http://www.interfrig-group.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: Amenajare supermarket, Depozit frigorific

Acest site a fost adaugat in data de 14/01/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

APARATE AER CONDITIONAT PENTRU HOTELURI
Va oferim aparate de aer conditionat si asiguram montaj pentru aparatele de Aer conditionat pentru hoteluri. Daca ai un hotel, cel mai bine e sa utilizezi cel mai performant aer conditionat la cel mai bun pret.

Beton Art - Pavaje Decorative
Specialisti in pavaje si podele decorative executam lucrari gen beton colorat si amprentat. Seriozitate, calitate, promptitudine la preturi corecte. Poate fi utilizat atat in amenajari interioare (podele artistice cu aspect modern sau antichizat, pereti decorativi) cat si in amenajari exterioare (pavaje in jurul cladirii, alei, borduri de piscine, garduri de piatra etc

Top Brands Distibution
Top Brands Distribution este una dintre cele mai importante companii din România din domeniul distribuţiei produselor de larg consum.

Automate cafea si sandwich
Automate cafea si sandwich CBT CAFFE acorda, in termenii unui contract, uzul gratuit a numeroase tipuri de distribuitoare automatice, garantand clientului, maxima calitate a produselor furnizate si rapiditatea serviciului de asistenta prestat. Automate, cafea, expresoare, cafea, sandwich www.cbt-caffe.ro

Chatfemei - Chat femei singure - Intalniri si matrimoniale
Chat femei Intalniri cu fete si femei singure din Romania, Bucuresti, Brasov, Ilov. Relatii si matrimoniale.