elefant.ro
 

Start la Mate - teste online de matematica pentru clasa 1


Titlu: Start la Mate - teste online de matematica pentru clasa 1
Descriere: Pe Start la Mate punem la dispozitia copilului tau doua teste saptamanale, a cate 10 probleme grila, pe parcursul celor doua semestre scolare, inclusiv pe perioada vacantelor din timpul anului scolar. Am creat Start la Mate pentru a consolida si imbunatati cunostintele de matematica dobandite in clasa, printr-o platforma educationala online sub forma de concurs. Te asteptam pe Start la Mate !
URL: http://www.startlamate.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: matematica online, teste matematica, clasa 1

Acest site a fost adaugat in data de 13/01/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

bacalaureat.net
Informatii de ultima ora despre bacalaureat. Subiectele de anul acesta si din anii precedenti, precum si un forum de discutii. Rezolvari ale unor subiecte. Multa bafta tuturor.

TOP Meditatii
Suntem un grup de profesori de la institutii de invatamant de prestigiu din Bucuresti (Scoli, Licee, Universitati). Ne propunem sa facem din orele de meditatii un suport foarte valoros si foarte eficace al orelor de scoala.

Cursuri de dezvoltare personala CNFPA si ITOL
Pagina de promovare a programelor de dezvoltarea unor abilitati cum ar fi: leadership, vanzari si marketing, finante pentru nonfinantisti, abilitati de influentare si negociere, management, sustinute de EVOLUTIV Consultants Network.

Gradinite de stat
Gradinite particulare se gasesc in toata tara. Incercati cu incredere una dintre ele pentru copilul dumneavoastra.

Calendare romanesti
O colectie de calendare online si o metoda noua de invatare istoriei. A invata poate deveni si un hobby. Din cuprins: Calendarul romanilor - Istoria romanilor din fiecare zi. Evenimente romanesti petrecute în Romania de-a lungul secolelor. Biografii de mari personalitati; Agenda culturala pe scurt. Aniversari de personalitati ale culturii romanești si international, aniversarile unor evenimente culturale; Mondo calendarul, un calendar al evenimentelor internationale; Personalitati din Valcea.