vivacredit.ro
 

Mass media culinara


Titlu: Mass media culinara
Descriere: Radar de media culinara. Facem cronica emisiunilor culinare, va anuntam ce emisiuni noi pregatesc televiziunile pe teme gastronomice, monitorizam stirile despre meniurile favorite ale vedetelor, va spunem ce diete de slabit dau rezultate si care sunt tendinte in gastronomie.
URL: http://culinarpress.wordpress.com

Categorie: diverse > stiri si massmedia
Cuvinte cheie: emisiuni culinare, vedete, retete culinare, stiri

Acest site a fost adaugat in data de 09/01/2014

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 211

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

ziare-reviste.ro
Ziare-Reviste.ro : Ziare Reviste romanesti de la A la Z, Stiri, Actualitate. Ziare Reviste pe domenii, Radio, Televiziuni, Agentii de Presa, Piata Imobiliara, Publicitate, Curs valutar, Loto, Vremea.

banknews.ro
BankNews.ro: stiri si informatii financiar-bancare adunate intr-o revista a presei completa si actualizata din ora in ora. Aici gasesti stirile business de care ai nevoie!

Necenzurat
Necenzurat: un ziar despre oameni simpli, despre o clasa politica veroasa si perversa, cu o administratie infantila cand e vorba de soarta oamenilor, dar binevoitoare cand e vorba de interese de grup.\\r\\n

Latest News Headline - Agregator de stiri
LatestNewsHeadline.com ofera o imagine consolidata a celor mai noi titluri de stiri din cele mai importante publicatii, intr-o singura pagina web.

Craiova pe net - Blogul oltenilor de pretutindeni
Craiova pe net este un blog actualizat zilnic, un blog cu știri de ultima oră, evenimente și anunțuri din Craiova și toată Oltenia. Blogul oltenilor este structurat pe categorii, astfel încât poți să găsești știri din sport, politica, actualitate, administrație, sanatate, monden și evenimente. Tot aici găsiți și cele mai bune tutoriale.