vivacredit.ro
 

DICTIONAR ENGLEZ - ROMAN


Titlu: DICTIONAR ENGLEZ - ROMAN
Descriere: Acest site contine dictionar Englez - romzn
URL: http://www.dictionare.ucoz.ro/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: Dictionar Englez Roman

Acest site a fost adaugat in data de 16/12/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 71

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Britanica Learning Centre
Brit Summer House. Lasati-va copilul in vacanta la noi, intre orele 8 si 18, si va avea parte de multa atentie, distractie, hrana sanatoasa si odihna activa. Plus cursuri de engleza, germana si alte programe. Pentru o zi, o saptamana sau o luna, copiii vor fi sub supravegherea atenta a profesorilor nostri, cu care se vor relaxa si vor invata in acelasi timp. Pentru inscrieri, contactati-ne la office@britanica.ro, 021 539 5888/021 648 0032 sau 0756 079 147/0752 446 606. Va asteptam!

bacalaureat2007.com
Acest site prezinta detalii despre Examenul de Bacalaureat 2007, SUBIECTE REZOLVATE LA LIMBA ROMANA, calendarul, metodologia de organizare, programele valabile, totul ca sa fii sigur de succes !

Curs Inspector Resurse Umane | REVISAL
Expertcontabil Trainer Group organizeaza cursuri acreditate ANC pentru incepatori si avansati. Iti doresti o cariera in HR? Expertii nostri iti ofera curs inspector resurse umane revisal, primul pas pentru o cariera de succes

Cursuri Bell pentru copii limba engleza si limbi straine
Ofera-i copilului tau oportunitatea de a comunica fara limite, fiind ajutat de profesionisti in domeniul predarii limbilor straine.

Cursuri de Securitate - Scoala Confident
Scoala Confident organizeaza cursuri de securitate specializate pentru Detectiv Particular, Manager de Securitate, Dispecer Centru de Alarma, Sef Obiectiv Servicii de Securitate, Tehnician Sisteme de Securitate