vivacredit.ro
 

Pompe Funebre Bacau


Titlu: Pompe Funebre Bacau
Descriere: SC In Paradisul Vesnic SRL Bacau ofera servicii funerare complete: consultanta pentru obtinerea actelor de deces, constatarea decesului si eliberarea actului constatator, servicii de cosmetizare si toaletare decedat, imbalsamare, sicrie, aranjamente florale, coroane si jerbe, monumente, transport funerar intern si international, repatrieri persoane decedate, practica cimiteriala, organizarea ritualului de inmormantare si parastase.
URL: http://www.pompefunebrebc.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: servicii, funerare, Bacau, pompe funebre, sicrie, coroane, imbalsamare, tranasport decedat

Acest site a fost adaugat in data de 13/12/2013

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 419

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Piloni forati
Cu o experienta de peste 15 ani, compania noastra va poate oferi o gama completa de servicii pentru foraje puturi apa, in orice zona a tarii. Executam foraje de adancime mica, medie si mare pe diferite diametre de la 90 mm pana la 1000 mm. Pe langa aceste lucrari executam si piloni forati la orice diametru si adancime.

Instalatii de irigat
Comercializam instalatii de irigat ideale pentru suprafete intinse.Toata gama de instalatii de irigat beneficiaza de garantie si montaj. Pe siteul nostru veti gasi, pe langa instalatii de irigat, si alte produse pe care noi le comercializam.

Buchete de flori - Aranjamente florale
Buchete de flori - Cea mai bogata varietate de produse si servicii din domeniul: aranjamente florale va sunt disponibile pe piata online prin theflowerguy.ro. Aranjamente florale deosebite pentru evenimente reusite. oferta aranjamente florale nunta

ELGART IZOCON izolatii termice, hidroizolatii
ELGART IZOCON este specializata in executia de izolatii termice si frigorifice la recipienti si conducte, utilaje din rafinarii si parcuri petroliere, izolatii hidrofuge, lucrari de sablare Clemco, protectii anticorozive, lucrari de amenajari interioare, asistenta tehnica in lucrari de constructii si montaj utilaje.

PROMOTERM DOBROGEA
Conceptie si realizare a sistemelor integrate pentru: centrale termice si instalatii deîncãlzire; sisteme solare complexe pentru apã caldã menajerã, cãldurã si piscinã; instalatii de ventilatie-climatizare; sisteme de tratare a apei; import si distributie: echipamente pentru centrale termice, radiatoare, izolatie,echipamente de ventilare-climatizare, teavã si accesorii