smokemania.ro
 

Pompe Funebre Bacau


Titlu: Pompe Funebre Bacau
Descriere: SC In Paradisul Vesnic SRL Bacau ofera servicii funerare complete: consultanta pentru obtinerea actelor de deces, constatarea decesului si eliberarea actului constatator, servicii de cosmetizare si toaletare decedat, imbalsamare, sicrie, aranjamente florale, coroane si jerbe, monumente, transport funerar intern si international, repatrieri persoane decedate, practica cimiteriala, organizarea ritualului de inmormantare si parastase.
URL: http://www.pompefunebrebc.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: servicii, funerare, Bacau, pompe funebre, sicrie, coroane, imbalsamare, tranasport decedat

Acest site a fost adaugat in data de 13/12/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 424

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hsg - paza si protectie
Calitatea servicilor de paza si protectie, prestate de catre HSG este ridicata iar de serviciile noastre beneficiaza companii de renume. HSG ofera agenti de paza pentru resedinte, societati comerciale, santiere, banci etc sau garzi de corp.

Reparatii termopane,rulouri de aluminiu
Bine ati venit la Ramyplast expertul dumneavoastra in tamplarie pvc, rulouri de aluminiu si aer conditionat. Va oferim o gama larga de ferestre, usi, rulouri de aluminiu, aer conditionat, site impotriva tantarilor, jaluzele verticale, jaluzele orinzontale, glafuri de pvc si aluminiu.

Statii betoane, Vibroprese, Fibra Optica, Vopsele
Statii de betoane 5 180 mc/ora , Vibroprese si linii complete fabricare blocheti / pavele / borduri,, Malaxoare beton, Silozuri Ciment, Fibra Optica - Cabluri, Vopsele pentru metal, lemn si zidarie, Vopsele pulberi

Cos fum metalic din inox
Firma de cosuri de fum are ca activitate principala productia de cosuri de fum metalice din inox(izolate si neizolate) precum si a tuburilor flexibile din aluminiu, inox si banda zincata folosite in ventilatii si sisteme termice.

Orbital Solution
Orbital Solution are ca domeniu de activitate comercializarea si distributia nationala a sistemelor de incalzire centrala, sanitare, apa, canalizare si alte accesorii.