vivacredit.ro
 

Pompe Funebre Bacau


Titlu: Pompe Funebre Bacau
Descriere: SC In Paradisul Vesnic SRL Bacau ofera servicii funerare complete: consultanta pentru obtinerea actelor de deces, constatarea decesului si eliberarea actului constatator, servicii de cosmetizare si toaletare decedat, imbalsamare, sicrie, aranjamente florale, coroane si jerbe, monumente, transport funerar intern si international, repatrieri persoane decedate, practica cimiteriala, organizarea ritualului de inmormantare si parastase.
URL: http://www.pompefunebrebc.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: servicii, funerare, Bacau, pompe funebre, sicrie, coroane, imbalsamare, tranasport decedat

Acest site a fost adaugat in data de 13/12/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 435

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Fantani Arteziene de Gradina
Producem si comercializam o gama larga de fantani arteziene pentru gradina, statuete, ghivece pentru flori, Coloane Ornamentale

Design interior
Delta Studio este principalul furnizor de solutii inteligente in materie de amenajari interioare. Atentia fata de spiritul romanesc si colaborarea cu furnizori de top la nivel international au facut posibila o ampla oferta de produse de inalta calitate: mobilier de baie, mobilier de bucatarie, blaturi de bucatarie, mobila living, mobila dormitor, canapele si fotolii, gresie si faianta, mozaic, piatra naturala, accesorii sanitare, baterii, cazi de baie, radiatoare.

capamyul.ro
In cazul in care cautati o echipa de constructori profesionista care sa vina in sprijinul dvs pentru a va ajuta sa creati un design interior deosebit pentru apartamentul, casa sau sediul firmei dvs, noi suntem solutia.

Planifica-ti nunta intr-o zi
Planifica-ti nunta intr-o zi Cu o traditie de 11 ani, Targul De Nunta ‘Planifica-ti nunta intr-o zi’ de la Casa Tineretului din Timisoara, organizat de firma Dalisis este cel important eveniment dedicat nuntii din vestul tarii. www.targdenunta.ro

Tractari ieftine in Bucuresti
Asiguram tractari auto, transport pe platforma, remorcare si servicii complete de asistenta rutiera in Bucuresti si imprejurimi. Va stam la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7, in Bucuresti si la nivel national ca sa va oferim cele mai bune si ieftine servicii de tractari auto.