vivacredit.ro
 

Family Residence Iasi


Titlu: Family Residence Iasi
Descriere: Family Residence - Complex de vile insiruite, este amplasat in zona Cug si insumeaza 8 unitati locative, compartimentate in 3 camere, dispuse pe 2 nivele, fiind realizat pe cadre din beton armat si caramida Porotherm inclusiv
URL: http://familyresidence.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: vile la cheie, case noi, apartamente la vila, family residence iasi, vile cug iasi

Acest site a fost adaugat in data de 09/12/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 232

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Imobiliare Craiova
Vanzari, inchirieri apartamente, garsoniere, spatii birouri, case si vile, spatii comerciale si terenuri libere in judetul Dolj, oferte imobiliare. Anunturi gratuite apartamente de vanzare, apartamente noi si vechi, tranzactii imobiliare.Inscrierea anunturilor pe site este gratuita atat pentru particulari cat si pentru agentiile imobiliare.

Usi glisante
Kit complet de usi glisante pentru orice amenajare interioara. Se preteaza pentru montaj do-it-yourself pentru a inchide orice deschidere (debara, camera de dressing, nisa sub scara). Kit-ul contine 2 usi cu oglinzi, sinele de glisare si masca.

Case noi Pitesti – Ansamblul Rezidential Cavalerul
Ansamblul rezidential Cavalerul este format din 8 vile unifamiliale, situat in Valea Mare, la numai 5 minute de centrul Pitestiului, intr-o zona frumoasa, in plina dezvoltare, incarcata de istorie si de traditie.Vino sa vezi case noi in Valea Mare, Arges

Apartamente Titan - vanzari inchirieri garsoniere apartamente 2 3 4 camere
Apartamente Titan. Vanzari si inchirieri garsoniere apartamente 2 3 4 camere oferite de Galaxy Imob Bucuresti.

Agentie Imobiliara Constanta
Agentie Imobiliara Constanta - Reprezentare Imobiliara pe Litoral, vanzari imobile, cumparari imobile, vile de vanzare/inchiriat, case de vanzare/inchiriat, terenuri de vanzare, apartamente de vanzare/inchiriat.