orange.ro
 

Cabinet mediere Gabriela Cosoianu


Titlu: Cabinet mediere Gabriela Cosoianu
Descriere: Cum sa faci pace? Mergi la mediator\\r\\nTU esti cel care dai solutii si nu un mediator sau altcineva. TU esti cel care iei decizii. Nimeni altcineva nu poate decide in locul tau.\\r\\nTimp redus\\r\\nCosturi reduse\\r\\nNivelul scazut al stresului\\r\\nDecizia apartine partilor\\r\\nPastrarea confidentialitatii\\r\\nProcedura flexibila, (se decide de comun accord locul si durata sedintei de mediere)\\r\\nPastrarea relatiilor intre persoanele aflate in conflict
URL: http://birou-mediator-bucuresti.eu/

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: birou, cabinet, mediere, mediator, gabriela cosoianu, justitie,

Acest site a fost adaugat in data de 02/12/2013

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 224

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet de Avocat Dobre Alina Cassandra Bucuresti
Cabinet de avocat Dobre Alina Cassandra Bucuresti ofera asistenta si reprezentare pentru persoane fizice/juridice in materia dreptului civil, penal,comercial,dreptul muncii,divorturi, mosteniri,recuperari creante,falimente,asigurari, amenzi.Rapiditate si profesionalism.Tel:0735881343. www.servicii-juridice.ro

Avocat Bucuresti
De 10 ani, cabinetul nostru isi desfasoara activitatea de avocatura in Bucuresti, avocatii nostri avand o vasta experienta in domeniul dreptului penal, civil, comercial, dreptul muncii si dreptul afacerilor. Cabinetul de avocat din Bucuresti se bucura de o buna reputatie in randul clientilor pentru profesionalismul, seriozitatea si celeritatea de care da dovada.

CONSULTANTA ACHIZITII PUBLICE
Profesionisti cu o bogata experienta in domeniul ACHIZITIILOR PUBLICE oferim consultanta de specialitate pentru participarea firmei dumneavoastra cu succes la LICITATIILE organizate in Romania. In sprijinul dumneavoastra!

klasik yatak odası
klasik yatak odası modelleri ve takımları

Audit financiar, consultanta financiara, evidenta contabila
Excelcont este o societate cu răspundere limitată, avnd principalul obiect de activitate servicii de contabilitate, analiză economică, alte activităţi financiare.