vivacredit.ro
 

Training Pentru Manageri primul program online de educatie manageriala


Titlu: Training Pentru Manageri primul program online de educatie manageriala
Descriere: TRAINING PENTRU MANAGERI este un program online proiectat pe o durata de 6 luni, gandit pentru viitori manageri sau pentru manageri practici care vor sa obtina rezultate si vor sa devina mai buni.
URL: http://www.trainingpentrumanageri.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: training online, training manageri online, educatie manageri

Acest site a fost adaugat in data de 14/11/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Lucrari de licenta
Executam lucrari de licenta la comanda. Bibliografia folosita este actuala, iar preturile sunt extrem de mici. Alege sa colaborezi cu noi si vei beneficia de o lucrare de diploma caracterizata mai intai de toate prin originalitate.

curs de germana avansati arad
Centrul West din Arad organizeaza cursuri de limba germana pentru avansati.Cursantii pot parcurge cele doua module pentru avansati, C1 si C2.Inscrierile se pot face si online.

Cursuri calificare Bucuresti Lira Cop Creative
Arena de angajare este super competitiva astazi, calificarile profesionale va pot ajuta sa iesiti din competitie, de aceea Cursuri calificare Bucuresti Lira Cop Creative va ofera un avantaj atunci cand va depuneti candidatura pentru noul loc de munca sau pentru promovarea interna.

Meditatii pentru copii la limba engleza in Bacau
Absolventa a facultatii de litere cu o bogata experienta in lucrul cu copiii, dau meditatii la limba engleza si spaniola. Disponibile in Bacau, intalnirile celor mici cu limba engleza si spaniola devin o placere datorita metodelor adaptate pe care le folosesc. Contactati-ma pentru detalii.

Cursuri e-learning, educatie, training online ,carti electronice
Companie ce dezvolta cursuri in format e-learning. Magazinul online va pune la dispozitie cursuri in format e-learning si carti electronice (e-books).Elearn Academy,un produs 100% romanesc, pentru Romania.