vivacredit.ro
 

Training Pentru Manageri primul program online de educatie manageriala


Titlu: Training Pentru Manageri primul program online de educatie manageriala
Descriere: TRAINING PENTRU MANAGERI este un program online proiectat pe o durata de 6 luni, gandit pentru viitori manageri sau pentru manageri practici care vor sa obtina rezultate si vor sa devina mai buni.
URL: http://www.trainingpentrumanageri.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: training online, training manageri online, educatie manageri

Acest site a fost adaugat in data de 14/11/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Admitere Facultate, Mastere, Cursuri, MBA, Burse Strainatate
Catalogul complet al facultatilor de Stat si Acreditate. Admitere Facultate, Subiecte Admitere, Masterate, Cursuri Online, traininguri pentru firme, formare postuniversitara in cariera, Burse Studenti, MBA, Lucrari de Diploma, Certificari, eLearning

Gradinite pentru toti copiii
Este foarte dificil sa gasiti o gradinita de incredere. De aceea am creat un portal online unde veti gasi cele mai bune listari pentru gradinite bune din cele mai importante orase din tara. Gasiti listari pentru gradinite private care ofera servicii de calitate, precum si grija deplina pentru copiii vostri.

Sexul copilului
Site pentru parinti care contine stiri si informatii privind cresterea si educatia copilului. Cele mai bune sfaturi despre protectia si psihologia copilului.

twinkykindergarten.ro
Gradinita Twinky Kindergarten are ca obiective:- imbogatirea cunostintelor copiilor; dezvoltarea capacitatii copilului de a socializa;- descoperirea de catre fiecare copil a propriei identitati si formarea unei imagini pozitive de sine;

Cursuri e-learning, educatie, training online ,carti electronice
Companie ce dezvolta cursuri in format e-learning. Magazinul online va pune la dispozitie cursuri in format e-learning si carti electronice (e-books).Elearn Academy,un produs 100% romanesc, pentru Romania.