elefant.ro
 

Revista Partners\'


Titlu: Revista Partners\'
Descriere: conceputa ca o extensie a portalului e-office, platforma pentru asociatii profesionale, organizatii neguvernamentale si companii, revista partners prezinta noutati in zonele asociative : ong-uri, camere de comert si confederatii patronale si patronate , asociatii profesionale. comert, antreprenori, evenimente asociative, institutii financiare, tendinte in mediu, evenimente, opinii, lobby, international, lifestyle, cosmetica, fitness, hobby sanatate, in partners; revista portalului e-office
URL: http://www.partners.com.ro

Categorie: diverse > stiri si massmedia
Cuvinte cheie: fitness, sanatate, financiare nebancare, vama, contabilitate, audit, finante, Romania in lume

Acest site a fost adaugat in data de 11/11/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

frontnews.ro
Un produs mediatic 100% romanesc, creat de oameni care nu au interese economice sau politice, nu sunt guvernati de corporatii si trusturi, nu raspund la presiuni. Libertatea presei este in vigoare!

DoarStiri-Topul celor mai bune stiri din Romania
Doar Stiri - Top stiri romania, sursa ta de informatii zilnice, toate sursele mass-media acum intr-un singur loc

Piata Bio - Stiri bio, produse bio, cosmetice bio
Citeste ultimele stiri din piata bio. Rasfoieste revista presei sau articolele despre cosmetice bio si produse alimentare bio. Adauga un magazin in lista noastra de magazine bio.

TV ONLINE
TV Online - Posturile TV gratuite care pot fi urmarite online din intreaga lume pe Mufa-TV

PlayNews.ro - ziar online de sport
PlayNews.ro-ziar exclusiv electronic dedicat informatiilor din sfera sportiva, cu accent pe selectia materialelor si separarea stirilor sportive de cele ce tin se zona mondena. Are un continut propriu incluzand cele mai noi stiri din: fotbal, judo, box, atletism, ciclism, gimnastica, handbal, rugby, tenis, volei, baschet, Formula 1.