orange.ro
 

Retele voce date Cablare structurata Service centrala telefonica | DTO


Titlu: Retele voce date Cablare structurata Service centrala telefonica | DTO
Descriere: cablare structurata retea structurata service centrala telefonica depanare ups service laptop reincarcari cartuse depanare imprimanta fax copiator voce date
URL: http://www.dataovy.ro/

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: cablare, structurata, retele, voce, date, centrala, depanare, service, laptop

Acest site a fost adaugat in data de 06/11/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 316

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Soft medical - stomatologie, laboratoare de analize medicale.
Aplicatia ReallyDent este un soft specializat destinat gestiunii activitatii unui cabinet stomatologic. Designul permite o navigare foarte usoara, aplicatia fiind intuitiva si usor de utilizat, necesitand un efort minim de invatare din partea utilizatorului.\\\\r\\\\n# securitate - baza de date este criptata si administratorul poate restrictiona drepturile utilizatorilor asupra orcarei din functiile aplicatiiei \\\\r\\\\n# lucrul in retea - local sau internet (nu necesita cunostinte operare PC

Retele calculatoare
Oferim servicii complete pentru realizarea sau mutarea unei retele incepand cu sertizarea cablurilor UTP, configurarea routerului si a conexiunii la Internet si pana la instalarea programelor de retea.

MBM SOFTWARE
Infiintata in 2004, MBM Software este o companie software privata cu un bogat portofoliu de solutii software de network management, sales management, technical support, precum si aplicatii personalizate pentru clienti din diverse sectoare de activitate: Credit Europe Bank, Omniasig, Agrana Romania, Kandia-Excelent, PetromService, etc.

Cartuse
Site dedicat cartuselor pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare, faxuri, cartuse cu toner, cartuse cu cerneala, cartuse inkjet, cartuse laser si gasiti foarte multe informatii pe site-ul nostru despre cartuse.

Expertcompany.ro - calculatoare second hand, monitoare TFT,
Firma noastra va ofera o paleta completa de calculatoare Intel si AMD, laptop-uri, monitoare TFT, imprimante laser si Inkjet, accesorii si componente. \\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nProdusele comercializate sunt de marca, renumite pe plan international: Dell, HP, Compaq, LG, Nec, IBM, Fujitsu Siemens - calitate garantata, import direct din Germania.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nUn colectiv tanar si dinamic va sta la dispozitie, pentru cererile dumneavoastra.