watchshop.ro
 

Retele voce date Cablare structurata Service centrala telefonica | DTO


Titlu: Retele voce date Cablare structurata Service centrala telefonica | DTO
Descriere: cablare structurata retea structurata service centrala telefonica depanare ups service laptop reincarcari cartuse depanare imprimanta fax copiator voce date
URL: http://www.dataovy.ro/

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: cablare, structurata, retele, voce, date, centrala, depanare, service, laptop

Acest site a fost adaugat in data de 06/11/2013

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 307

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Service calculatoare
Preturile incep de la 40 lei. Pentru programari sau interventii de urgenta contactati-ne la telefon 0770198233. Deplasarea in regim de urgenta la domiciliul clientului este la pretul de 10 lei pentru Bucuresti.

Reparatii Calculatoare Iasi | service, reparatii, diagnosticare
Reparatii calculatoare iasi. Cele mai mici preturi si o experietnta de 7 ani in : service, reparatii, diagnosticare, testare, instalare, inlocuire placa de baza, laptop, calculatoare; resoftari, modari, decodari telefoane (inclusiv iphone), psp, ps2

Start Animatii
Un site de creat animatii fre

Soft Systems - Solutii complete pentru gestiunea afacerii
Firma Soft Systems cu o experienta de peste 10 ani va ofera sisteme de gestiune financiar-contabila, sisteme de gestiune personal-salarizare si solutii de tip ERP / CRM. Program de contabilitate Platphorma disponibil in trei versiuni: Expert, Small si POS. Suntem specializati si pe securitatea si protectia datelor (Anti-virus Kaspersky), consultanta IT si realizarea site-urilor web, magazine online cu optimizare SEO si mentenanta.

Service Reparatii
Service-reparatii.com este portalul unde puteti gasi informatii despre service-urile din Romania. Va punem in contact cu cate un service de reparatii din majoritatea oraselor unde profeseaz─â oameni dedicati meseriei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si experienta.