elefant.ro
 

TeleM - televiziune Iasi


Titlu: TeleM - televiziune Iasi
Descriere: Tele M, primul post privat de televiziune din Iaşi, a fost înfiinţat în anul 1991. Reportajele, anchetele, jurnalele de ştiri , dar şi emisiunile educative, cele de divertisment sau de cultură au impus Tele M-ul între preferinţele ieşenilor.
URL: http://www.telem.ro

Categorie: diverse > stiri si massmedia
Cuvinte cheie: televiziune Iasi, telem iasi, tele m

Acest site a fost adaugat in data de 04/11/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

InPascani Portal
Inpascani.ro este un site care îți pune la dispoziție cele mai bune știri din Pașcani, știri din diverse domenii precum sport, muzică, știri și articole despre modă, evenimente din Pașcani, știri externe, mondene, politice, știri de ultimă oră și nu în ultimul rând cele mai bune bancuri despre pășcăneni. Inpascani.ro te informează nonstop cu știri din diverse domenii și categorii.

stiri
Stiri si articole din presa romaneasca si din presa internationala,aici gasesti stiri noi si grupate pe categorii,aici poti adauga si tu orice stire !!!

Antena3
Antena3 - Specialisti in stiri. Pagini despre Romania, Europa, Business, Sport, Cultura, High Tech, Showbiz, Meteo, Revista presei. Urmariti emisiunile online si discutati pe forum cu vedetele noastre.

Radio X-Treme Romania
Noul site este dedicat tuturor ascultatorilor si nu numai cu ocazia implinirii unui an de activitate.Cautam Dj pe radio,minim 18 ani si fara manele.

crisana.ro
Ziarul Crisana - Stiri Oradea si Bihor