elefant.ro
 

Servicii Medicale Veterinare


Titlu: Servicii Medicale Veterinare
Descriere: Oferim servicii medicale veterinare pentru toate tipurile de animale prin intermediul cabinetului veterinar, de asemenea comercializam si medicamente si alte produse de uz veterinar, furaje, hrana si accesorii pentru animale de companie.
URL: http://www.samvet.ro

Categorie: diverse > animale
Cuvinte cheie: servicii, medicale, veterinare, animale, companie, medicamente, furaje, hrana

Acest site a fost adaugat in data de 01/11/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Animale de companie
Descopera informatii utile despre cresterea, sanatatea si reproducerea animalelor de companie! Infomatii utile despre caini, pisici, pesti exotici, perusi si multe alte animale de companie.

Rase de pisici
ZooGhid - Un ghid plin de informatii care vine in sprijinul celor ce doresc sau detin deja un animal de companie sau pur si simplu vor sa cunoasca mai bine animalul preferat.

Roscate
Nicio alta culoare a parului nu a dat nastere unor superstitii si sentimente mai intense precum culoarea roscata. De-a lungul timpului si a istoriei, persoanele cu parul de foc au fost temute si venerate, urate si adorate, denigrate sau ridicate in slavi.

Furaje Suceava
Daca aveti nevoie de materii prime furajere precum tarate de greu sau srot din floarea soarelui, furaje combinate complete, premixuri vitamino- minerale sau alte produse de morarit ca faina de grau, malai, crupe sau gris ambalat ia legatura cu cei de la SC Distrib SRL prin intermediul paginii lor web.

CoMuniTaTea Cs-ExtreaM
The Best Site