elefant.ro
 

Scoala online


Titlu: Scoala online
Descriere: O colectie de site-uri educative. O metoda noua de invatare. A invata poate fi și un hobby. Din cuprins: Calendarul romanilor - Istoria romanilor din fiecare zi. Evenimente romanesti petrecute în Romania de-a lungul secolelor. Biografii de mari personalitati.
URL: http://scoala-online.eu

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: scoala online, online school, calendarul romanilor

Acest site a fost adaugat in data de 01/11/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri Dezvoltare Personala
Cursuri Dezvoltare Personalaeste un site prin care va puteti inscrie la programe practice de formare pentru a gasi strategii de iesire din actuala criza. Cursuri Dezvoltare Personala propune instrumente de management pentru a construi o dezvoltare durabila a organizatiei dumneavoastra.

Centru Formare Profesionala
Centru de formare profesionala in domeniul prevenirii si\\r\\nstingerii incendiilor. In cadrul centrului nostru va puteti atesta in urmatorele meserii : cadru tehnic psi, inspector protectie civila, proiectant sisteme securitate, servant pompier.

Fish Smarty
The main goal for Smarty Education is to innovate and deliver high-quality educational content for people around the world using modern techniques and proven scientific approaches. We are investing in innovation and new methods for world-class online education.

Cursuri calificare bucatar - Logics
Cursurile de bucatar organizate de Logics se desfasoara intr-o ambianta foarte placuta si sunt sustinute de profesionisti. Pregatirea practica se face la clientii si partenerii nostrii recunoscuti in domeniu. Pe langa acestea oferim cursuri pentru multe alte domenii, de la cursuri pentru agenti economici pana la cursuri de estetica sau constructii etc.\\r\\n

Texas Drivers Education
Texas Drivers Education - We will make sure you have the information you need to be safe and successful while you work towards the goal of a Texas learners permit.