vivacredit.ro
 

Firma curatenie birouri Bucuresti


Titlu: Firma curatenie birouri Bucuresti
Descriere: firma curatenie birouri Bucuresti,Pentru cei care nu ne cunosc si nu ne sunt, deja, clienti, suntem o echipa tanara, entuziasta, potrivita pentru orice provocare, oricat de dificila. Am pornit la un drum de loc usor, din dorinta de a va fi alaturi, de a va asista in programul zilnic, de obicei excesiv de incarcat. Serviciile de curatenie si alpinism utilitar profesionale, de reala calitate, adaptate oricarei nevoi sau oricarui buget, fac obiectul expertizei noastre.
URL: http://www.whiteheaven.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: curatenie, curatenie birouri, curatenie dupa renovare, curatare jaluzele verticale

Acest site a fost adaugat in data de 30/10/2013

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 405

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

constructor.ro
Ghidul firmelor de constructii din Romania, cautare pe domenii: constructii, materiale de constructii Cereri si oferte in constructii, noutati despre case, preturi in constructii, joburi in constructii

Stingatoare Bacau
,,Stingatoare GSC’’ Bacau comercializeaza : Stingatoare presurizate portabile si transportabile cu pulbere, spuma mecanica si CO2; pichete si cutii hidrant; accesorii PSI (furtunuri, racorduri, tevi de refulare) precum si piese de schimb pentru stingatoare de incendiu . Tel. : 0744 658.017 Fax. : 0234 582.429 Web: www.stingatoarebacau.ro sau www.gsc-consulting.ro e-mail : gsc.selvir@yahoo.com .

bere din Bavaria - importator unic
Firma SC MEISTER FRANZ SRL ofera spre comercializare diverse sortimente de bere bavareza produsa de Casa Princiara Oettingen-Wallerstein la preturi avantajoase.\\r\\nCautam distribuitori in toata tara. Oferim exclusivitate zonala sau distributie unica.\\r\\nRel la tel: 0742089100\\r\\n

CANAPELE DYLAN DESIGN
DYLAN DESIGN***ASTA E MOBILA TA*** IMPORTA: mobila, canapele, dormitoare, canapele din piele, paturi, coltare, fotolii, masute, decoratiuni, canapele de piele, mobila de birou, mobilier, mobila de sufragerie, mobila living, mobila import, hol din piele, canapele import, furniture, mese,sofa.

Tamplarie PVC cu geam termopan - DecorImob.eu
De 13 ani oferim servicii de inalta calitate pentru tamplarie PVC cu geam termopan si sisteme de umbrire profesionale. Copretine retractabile, marchize, jaluzele exterioare (storuri), rulouri exterioare si rolete textile, pergole, parasolare.