vivacredit.ro
 

Firma curatenie birouri Bucuresti


Titlu: Firma curatenie birouri Bucuresti
Descriere: firma curatenie birouri Bucuresti,Pentru cei care nu ne cunosc si nu ne sunt, deja, clienti, suntem o echipa tanara, entuziasta, potrivita pentru orice provocare, oricat de dificila. Am pornit la un drum de loc usor, din dorinta de a va fi alaturi, de a va asista in programul zilnic, de obicei excesiv de incarcat. Serviciile de curatenie si alpinism utilitar profesionale, de reala calitate, adaptate oricarei nevoi sau oricarui buget, fac obiectul expertizei noastre.
URL: http://www.whiteheaven.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: curatenie, curatenie birouri, curatenie dupa renovare, curatare jaluzele verticale

Acest site a fost adaugat in data de 30/10/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 406

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Ghid Afaceri
Ghid afaceri, B2B portal, catalog firme, curs valutar, oportunitati afaceri, GhidAfaceri.ro, business directory.

scoala de soferi
Oferim calitate, seriozitate, profesionalism, punctualitate, rabdare, interes. pregatire teoretica: pregatire teoretica asistata de calculator; curs de legislatie rutiera conceput intr-o forma unica de predare cu o tehnologie de ultima generatie

Alezari motoare
Alezare bloc motor pentru utilaje de constructii. Atelier mobil, ne deplasam la sediul dumneavoastra. Reconditionari motoare utilaje, honuire cilindri. Alezare in linie bloc motor. Reconditionare injectoare. Oferim garantie. Experienta de peste 10 ani in alezari mobile si service utilaje de constuctii.

infiintare firma in Bulgaria Kutov.eu
firma in Bulgaria, infiintare, inregistrare in scopuri de TVA si ca operator intracomunitar, contabilitate

Mobila la comanda Bucuresti
Mobila la comanda in Bucuresti de la www.mobilapegustultau.ro la preturi accesibile si calitate superioara - atat finisaje cat si accesorii. Mobilierul este executat din PAL melaminat si MDF infoliat mat si lucios intr-o paleta variata de culori si este personalizat in functie de spatiul, preferintele si necesitatile clientului.