vivacredit.ro
 

Oftalmologie Satu Mare


Titlu: Oftalmologie Satu Mare
Descriere: Clinica de oftalmologie din Satu Mare, ce ofera servici de dezlipire de retina si interventii cu laser pentru reducerea dioptriilor.
URL: http://vitreum.ro/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: levai lehar, dezlipire de retina, cataracta

Acest site a fost adaugat in data de 28/10/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Better Healt, Cancer, Mesothelioma
cancer, mesothelioma, cancer treatment, better healt, green treatements

Exercitii scolioza lombara tratament
Scolioza tratament. Exercitii pentru scolioza, cifoscolioza sau lordoza in cabinet de kinetoterapie, fizioterapie si masaj din Bucuresti si programe de gimnastica medicala individualizate (zona lombara, toracala sau cervicala)

Zwecker-Dentist.com - Cabinet Stomatologic Buftea
Zwecker Dentist este un Cabinet Stomatologic din Buftea ce ofera servicii dentare complete.

Sfecla Rosie
Sucul incredibil care scade tensiunea aproape imediat! Sfecla rosie scade tensiunea arteriala si te protejeaza de bolile cardiovasculare, ajuta la vindecarea bolilor de vezica biliara si la scaderea nivelului de colesterol. Este un adevărat aliat al ficatului și previne totodată evoluția hepatitelor cronice spre ciroză sau spre cancerul hepatic. Retete la indemana oricui.

Tratamente naturiste
Compania noastra va pune la dispozitie tratamente naturiste pentru orice tip de afectiune ati avea. Atat pe site-ul nostru, cat si in magazinul nostru din Bucuresti zona obor gasiti solutia potrivita pentru un stil de viata sanatos - tratamente naturiste accesibile. Toate produsele noastre contin numai ingrediente naturale.