vivacredit.ro
 

Oftalmologie Satu Mare


Titlu: Oftalmologie Satu Mare
Descriere: Clinica de oftalmologie din Satu Mare, ce ofera servici de dezlipire de retina si interventii cu laser pentru reducerea dioptriilor.
URL: http://vitreum.ro/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: levai lehar, dezlipire de retina, cataracta

Acest site a fost adaugat in data de 28/10/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

alexfarm - Farmacie online
alexfarm va sta la dispozitie cu o gama variata de produse si sfaturi pentru tine si cei dragi, de la produse pentru diferite afectiuni, la produse pentru slabit, igiena si ingrijire pana la accesorii de infrumusetare. Va garantam o livrare rapida, la un pret foarte bun.

Abonamente stomatologice pentru companii
Opteaza pentru un abonament in cadrul retelei DentalCover si vei beneficia de un abonament personalizat si acoperire in toata tara. Garantam flexibilitate maxima, servicii si echipamente profesionale si o echipa de medici oricand la dispozitia dumneavoastra!

Regim
Va oferim informatii si programe de slabire, informatii diverse despre slabire, herbalife, dieta, celulita, cura de slabire, cure de slabire, cura de slabit, dieta, regim, detoxifiere si multe altele.

Tratament hemoroizi naturist - 100% garantat
Afla cum poti scapa de hemoroizi in 48 de ore intr-un mod natural. Metoda simpla care a functionat pentru mii de oameni, care au scapat de durere si jena...Pentru ca e un pacat sa nu scapi de hemoroizi, atunci cand mii de oameni reusesc acest lucru.

Stela Neamt Cabinet Psiholog Psihoterapeut Cluj
Psiholog si Psihoterapeut Stela Neamt, membru al Asociatiei de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania, specializat in psihoterapii cognitive si comportamentale, ofera servicii de evaluare si consiliere psihologica, servicii de psihoterapie individiuala, de cuplu, de grup, precum si servicii de terapie sexuala.