vivacredit.ro
 

Clopotel.ro


Titlu: Clopotel.ro
Descriere: Clopotel.ro - portal pentru parinti si copii: jurnal, referate, chat, jocuri, divertisment, capacitate, bacalaureat, psiholog, free e-mail, educatie sexuala, enciclopedie, download, felicitari.
URL: http://www.clopotel.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: clopotel, scoala, referate, bacalaureat, colegi, dictionar, felicitari, concursuri

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri conta acreditate
Curs contabilitate primara si bazele contabilitatii | SAGA organizat de Expertcontabil Trainer Group are ca punct de plecare bazele contabilitatii si este primul pas pentru a deveni un contabil profesionist. Cursurile de contabilitate primara SAGA sunt acreditate de Ministerul Muncii si Educatiei si sunt autorizate pentru toate competentele profesionale conform standardului ocupational cod COR 331302.

QuizTown – orasul tau plin cu teste online
Quiztown.org este primul instrument online din Romania si Republica Moldova pentru construirea testelor si testarea cunostintelor.

Cursuri Specializare
Va oferim pachete complete de cursuri, consiliere in alegerea acestor, functie de necesitatea fiecaruia, consultanta in scrierea de proiecte cu finantare europeana, consultanta in autorizarea cursurilor si in management.

dictionar.us
Dictionar online roman englez francez german italian spaniol magiar rus grec polonez

Curs barman
Eurotraining organizeaza cursuri acreditate pentru barmani in Timisoara, Arad si Satu Mare.Cei interesati sunt invitati pe site pentru inscriere.