vivacredit.ro
 

Clopotel.ro


Titlu: Clopotel.ro
Descriere: Clopotel.ro - portal pentru parinti si copii: jurnal, referate, chat, jocuri, divertisment, capacitate, bacalaureat, psiholog, free e-mail, educatie sexuala, enciclopedie, download, felicitari.
URL: http://www.clopotel.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: clopotel, scoala, referate, bacalaureat, colegi, dictionar, felicitari, concursuri

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri in Bucuresti
Cursuri de calificare in Bucuresti. Blog cu informatii despre cursuri de formare profesionala, training-uri si workshop-uri si cursuri gratuite finantate din fonduri europene din Bucuresti

Scoala de Studii Comerciale Bacau
Scoala de Studii Comerciale Bacauorganizeaza cursuri in: administratie publica, urbanism, achizitii publice, comunicare, publicitate, marketing, audit, management, fiscalitate, contabilitate, mediu, resurse umane, securitate si sanatate in munca, igiena, gestionare deseuri, turism. Oferim programe de calificare inurmatoarele meserii: ospatar, bucatar, brutar, cofetar, tamplar, stivuitorist, sudor, camerista, asfaltator, agent de turism.

Dictionar Englez Roman
Dictionar englez roman cu pronuntie, tehnic, standard, expresii, argouri; peste 300. 000 de cuvinte. Cel mai tare dictionar din dictionarele online gratis din Romania. De asemenea puteti sa si descarcati versiunea pentru desktop si gadget-uri pentru igoogle.

Ustensile de bar
Baracademy.ro va ofera o gama larga de ustensile pentru bar: cutite pentru bar, linguri pentru bar, shaker-uri, dopuri cu picurator, accesorii barista, etc

cursuri
Evrika Group este un centru de perfectionare profesionala ce realizeaza cursuri in diverse domenii de activitate avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.