orange.ro
 

Clopotel.ro


Titlu: Clopotel.ro
Descriere: Clopotel.ro - portal pentru parinti si copii: jurnal, referate, chat, jocuri, divertisment, capacitate, bacalaureat, psiholog, free e-mail, educatie sexuala, enciclopedie, download, felicitari.
URL: http://www.clopotel.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: clopotel, scoala, referate, bacalaureat, colegi, dictionar, felicitari, concursuri

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Limba engleza Chisinau: toate scolile si preturi cursuri
Invata engleza in Chisin─âu in cele mai bune conditii. Afla preturile, vezi raitingul si citeste pe forum recenziile pentru toate scolile de limba engleza.

Materiale orientative
Cele mai bune referate create pentru a veni in ajutorul celor care vor sa obtina rezultate mai bune la invatatura. Acest site este o sursa foarte buna de inspiratie pentru cei care vor sa fie cu un pas in fata celorlalti. Dispunem de o varietate larga de discipline fiecare fiind dotata cu materiale de calitate care iti vor fi de mare ajutor.

Rezultate Bacalaureat 2013
Rezultate Bacalaureat 2013 - Vezi rapoartele sesiunilor examenului de BAC 2013 Iunie-Iulie si August-Septembrie. Afla ce note ai luat la Bacalaureat.

Hanoi Language and Culture Tours - Learn Vietnamese
Learn Vietnamese, Vietnamese Language Tour Course

Cursuri conta acreditate
Curs contabilitate primara si bazele contabilitatii | SAGA organizat de Expertcontabil Trainer Group are ca punct de plecare bazele contabilitatii si este primul pas pentru a deveni un contabil profesionist. Cursurile de contabilitate primara SAGA sunt acreditate de Ministerul Muncii si Educatiei si sunt autorizate pentru toate competentele profesionale conform standardului ocupational cod COR 331302.