vivacredit.ro
 

Case din lemn


Titlu: Case din lemn
Descriere: Realizam case din lemn construite pe concept american, case din lemn ecologice, cabane si case de vacanta cu structura de lemn.
URL: http://www.caseamericane.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: case din lemn, case americane

Acest site a fost adaugat in data de 15/10/2013

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 534

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cadastru, intabulare si topograife in Bucuresti si Ilfov
Oferim servicii de cadastru si intabulare, dezmembrari terenuri, topografie, alipiri terenuri in toate sectoarele din Bucuresti si in judetul Ilfov pentru un pret cadastru mic si corect. Daca aveti nevoie de un plan de situatie, va stam la dispozitie.

Apartamente noi cu rate la dezvoltator
Apartamentele sunt situate intr un complex de blocuri noi si vile din zona Prelungirea Ghencea si se pot achizitiona cu rate direct la dezvoltator pe o perioada maxima de 12 ani cu o rata lunara in valoare de 300 Euro.Oferta este inbatabila si se regaseste doar in zona de vest a Bucurestiului,complexul are un nivel de inaltime de P + 2 iar apartamentele au pret de garsoniera si au suprafete generoase, 52 mp utili si 60 mp utili,vilele au 4 camere si gradina cu o suprafata utila de 117 mp.

Proiecte case personalizate. Proiecte case lemn. Constructie case americane
Proiecte case americane va ofera o gama larga de servicii, incepand cu proiectarea casei, construirea caselor pana la predarea la cheie, consultanta si multe altele

COMPANIA IMOBILIARA CONSULTING 4 YOU
Pagina web a companiei CONSULTING 4 YOU. COMPANIE IMOBILIARA, CONSULTANTA CREDITE, RENT A CAR, VANZARI, INCHIRIERI birouri spatii comerciale spatii industriale apartamente case vile constructii noi terenuri

Terenuri Harman | Teren de vanzare Harman
Terenuri Harman teren de vanzare in Harman Brasov. Loturi de teren si parcele pentru case si terenuri agricole.