orange.ro
 

Case din lemn


Titlu: Case din lemn
Descriere: Realizam case din lemn construite pe concept american, case din lemn ecologice, cabane si case de vacanta cu structura de lemn.
URL: http://www.caseamericane.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: case din lemn, case americane

Acest site a fost adaugat in data de 15/10/2013

Voturi luna acasta : 5

Voturi total : 467

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Case Alba
Agentie imobiliara cu sediul in Alba Iulia va ofera case si apartamente de vanzare in tot judetul Alba.

Forari puturi
forari puturi, forari verticale, puturi de apa, foraje alimentari, denisipari, foraj utilaje, foraj orizontal dirijat, foraje mica adancime, foraje medie adancime, foraje mare adancime, foraje de studii, pereti mulati, piloni de sustinere, executie

Proiect casa si vila in Iasi
ProiectareIasi.ro - Proiecte autorizare construire case si vile in Iasi si zonele invecinate. Executam proiecte in faza PAC si PTh. Ne puteti contacta pe http://www.ProiectareIasi.ro sau la telefon 0232.252.194

Cartierul Latin Residence Prelungirea Ghencea
Apartamente cu 2 si 3 camere in Cartierul Latin Residence situat in Prelungirea Ghencea la preturi promotionale.Cartierul Latin Residence poate fi la tine acasa! Acesta este motto-ul nostru si tinem sa promovam o experienta rezidentiala excelenta si sa nu va oferim o simpla casa ci acel camin si un cartier pe care le visati de mult.

PENTA REZIDENTIAL IASI
Un complex rezidential ce cuprinde 5 blocuri, cu sapte tipuri de apartamente cu una, doua si trei camere, curte si parcare privata, gradinita particulara, magazin alimentar,etc., situat in zona Tatarasi, din municipiul Iasi, la numai cateva minute de statia de mijloc de transprt in comun.