elefant.ro
 

Avocat Piatra Neamt Amalia Vlad


Titlu: Avocat Piatra Neamt Amalia Vlad
Descriere: Cabinetul de avocatura Amalia Vlad din Piatra Neamt ofera consultanta, asistenta si reprezentare juridica. Membra a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Baroul Neamt din anul 1995, activand ca avocat definitiv in aceasta profesie de la 1.01.1998.
URL: http://amaliavlad.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: Cabinet avocat, Amalia Vlad, avocat Piatra Neamt, cabinet avocat Piatra Neamt

Acest site a fost adaugat in data de 15/10/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Ilie & Cristea - Societate Civila de Avocati, Bucuresti
Site-ul prezinta societatea de avocati Ilie & Cristea, domeniile de expertiza, serviciile oferite si o pagina de noutati si articole. Ilie & Cristea SCPA ofera consultanta juridica si reprezentare in toate domeniile dreptului roman si in special in dreptul civil si comercial.

SF.IOAN ASOCIATIA VICTIMELOR RUTIERE.Sprijinim victimele Rutiere!
Suntem o organizatie non-profit care ofera urmatoarele servicii gratuite victimelor accidentelor rutiere: Oferim asistenta juridica gratuita ce consta in recuperarea de daune materiale si morale de la asigurator cat si oferirea de consultatii si informatii asupra anchetei ce va avea loc in urma evenimentului rutier, Sprijin regulat, saptamanal ce consta in consiliere psihologica atat a victimelor accidentelor rutiere cat si a familiilor acestora, Informare detaliata,Indrumare medicala

Mediator Timisoara, totul despre mediere.
Birou de mediere Timisoara cu mediator autorizat la dispozitia celor care prefera o cale amiabila de rezolvare a unui proces, rapid si cu costuri reduse. Confidential si fara stres in instanta, solutii acceptabile si agreate de ambele parti.

Contabilitate si conturi
Este un site util pentru cei care doresc sa stapaneasca sau sa aprofundeze contabilitatea. Contine informatii utile despre contabilitate, legi si articole cu referire la aceasta dar si unelte utile gen: VALIDARE IBAN, CONVERTOR VALUTAR, VALIDARE CUI, VALIDARE CNP, Calculator amortizare - Calcul amortizari.

Avocat Iasi
Avocat Iasi este partenerul tau de incredere in problemele de drept penal. Avocatii din Iasi respecta confidentialitatea clientilor!