elefant.ro
 

Curs valutar bnr si script curs BNR


Titlu: Curs valutar bnr si script curs BNR
Descriere: Va punem la dispozitie grafice pentru cursul oficial oferit de BNR pentru cele 20 de monede de circulatie internationala afisate de BNR, incepand cu anul 2005 dar si cotatiile altor 15 banci de pe piata romaneasca, pentru euro si dolar. Puteti alege banca pentru care doriti cursul valutar si perioada graficului. Pe grafice puteti observa valorile de vanzare si cumparare a fiecarei valute.
URL: http://cursoficialbnr.ro/

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: curs BNR, curs oficial, curs oficial BNR, curs valutar, curs valutar BNR

Acest site a fost adaugat in data de 04/10/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Daikin aplicatii comerciale
Daikin aplicatii comerciale va ofera posibilitatea de a achizitiona orice aparat de aer conditionat Daikin din gama comerciala, multi split sau individual, si de a-l monta in cel mai scurt timp cu o echipa formata din profesionisti.

usi de interior
Fabrica usi realizam la comanda usi de interior, usi glasvand, usi culisante in si pe langa perete. Usi cu furnir natural stejar, nuc, mahon, paltin. Usi de interior la comanda cu furnir natural, orice dimensiune, supralumina. Masuratori si transport gratuite in Bucuresti. Usa glasvand doua, trei, patru foi usa.

posete piele
Genti si posete din piele marca CORYS,produse in Romania! CORYS este un producator autohton de genti dama si posete din piele naturala. Modele cu un design deosebit,genti casual,office,business ,posete elegante,de ocazie,cu stil posetute si plicuri. CORYS—LEATHER IN MOTION!

Vinuri online, Decantor vin
LibrariaDeVinuri.ro este locul virtual care te ajuta sa creezi momente reale de placere si relaxare intr-un mod elegant, in compania unui pahar cu vin select. \\r\\n

mobila Pitesti | mobila la comanda Pitesti | mobila Pitesti
Firma noastră executa mobila la comanda atât in Pitești cât si in localitățile învecinate, dat si la nivel național. Executam mobila atât după modele noastre cât si după modelul clientului