vivacredit.ro
 

Acasa in Canada. Blog romanesc


Titlu: Acasa in Canada. Blog romanesc
Descriere: Outblu este blogul unui roman care locuieste in Toronto, Canada. Site-ul cuprinde aspecte legate de viata pe taram canadian, preturi si ce poti cumpara in Canada, detalii despre masini, stil de viata, etapele emigrarii in Canada, cat costa pentru a cumpara o masina noua sau la mana a doua, etc.\\r\\nBlogul a avut prima postare in mai 2008, foloseste o tema wordpress si se adreseaza celor care din curiozitate vor sa afle cum este viata in canada sau vor sa emigreze in Canada.
URL: http://www.outblu.com

Categorie: timp liber > pagini personale
Cuvinte cheie: emigrare, canada, viata, preturi, case, apartamente

Acest site a fost adaugat in data de 13/07/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

ionuts best site
ce sa zic e tare da ce sa mai zic ca sa umplu astea ca sa pot merge mai departe nuj ce sa zic na bn da nu ajunge ia sa incerc

Teste de personalitate
Testele de personalitate privind propria persoana sunt multe la numar. Site-ul nostru va pune la dispozitie o varietate de astfel de teste pentru persoanele care doresc sa foloseasca aceasta metoda de evaluare.

matrimoniale
Ai nevoie de un suflet pereche ? Inca nu ai reusit sa iti faci o iubita sau un iubit ? Nu-i nici o problema, comunitatea bestsingle.ro iti sta la dispozitie. Intra chiar acum pe site pentru a gasi pe cineva laga care sa iti petreci tot restul vietii.

..::djkalyn::..
Aici gasesti tot ce vrei de la muzica, filme, jocuri, software etc .Intra si fa-ti cont si poti posta ce doresti la sectiunea dorita !!!!

blog calivita
\\r\\nBlog Calivita un blog cu informatii despre produse naturiste, suplimente alimentare, tratamente si terapii naturiste,\\r\\nsfaturi si recomandari.