elefant.ro
 

Star Geek - Viata si cariera vedetelor


Titlu: Star Geek - Viata si cariera vedetelor
Descriere: Afla ce au mai facut protagonistii emisiunilor de talente sau zvonurile mondene care circula despre vedetele de televiziune, pe site-ul Star Geek. Revista online contine articole cu biografiile unor personalitati celebre, stiri si noutati despre vedete de cinema, televiziune sau din muzica.
URL: http://stargeek.ro

Categorie: diverse > stiri si massmedia
Cuvinte cheie: articole vedete, vedete romanesti, vedete internationale, stiri mondene, articole celebritati

Acest site a fost adaugat in data de 26/09/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Stiri Din Sport
FanaticSport.ro - Sursa ta de ştiri din sport si pariuri, meciuri live, clasamente fotbal si multe altele. Cele mai noi ştiri cu şi despre sport le găsiţi doar FanaticSport.ro

BABY - Revista parintilor bine informati
Babyonline.ro este portalul parintilor, femeilor insarcinate si viitoarelor mamici care vor sa fie bine informati pentru ingrijirea, cresterea si educatia copiilor lor. Contine informatii pe teme precum fertilitate, preconceptie, sarcina, nastere, copii si bebelusi, feminin, timp liber, baby meniu, nume de copii, horoscop, adrese utile, albume foto.

Noutati si informatii legate de gadgeturi, smartphoneuri si it.
Stiri din lumea It. Noutati, trucuri si informatii despre tot felul de aparate, gadgeturi si smartphoneuri.

Transporter
Cele mai noi informatii din domeniul transporturilor, logisticii si constructiilor pot fi citite zi de zi in editia online a revistei TRANSPORTER

astazi.ro
REVISTA PRESEI: Citeste ziarele in cel mai simplu mod. Alege doar ce te intereseaza: politic, economic, social, sport, IT, diverse. GRATUIT si cu placere: anunturi, program TV, forum, horoscop.