vivacredit.ro
 

ejobs.ro


Titlu: ejobs.ro
Descriere: eJobs.ro inseamna 8 ani de recrutare online. 1.000.000 CVuri disponibile. 50.000 companii-client. 2.500.000 vizitatori/luna. eJobs.ro - Primul serviciu de recrutare online din Romania.
URL: http://www.ejobs.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: ejobs, locuri de munca, angajari, horoscop

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

VIDEOCHAT DE ACASA
Videochat de acasa, confortabil si prin care poti face bani rapid. Discretie garantata, profilul fiind blocat in Romania.Crearea conturilor gratuit, plus initiere si suport pe parcursul colaborarii absolut gratuit. Poti face bani rapid din confortul dormitorului tau, fara a avea un sef sau un orar fix. Castiguri intre 500-2000 euro fara prea mult efort.Trebuie doar sa fii dinamina, increzatoare in tine si sa cunosti limba engleza.

USA Jobs in tourism si hotel management
Munceste in America in turism, domeniul hotelier, cazare, restaurante, cluburi, fast food. Trimite un CV si angajeaza-te ca hotel staff in restaurante, companii de catering, hotele. Lucreaza la receptie, housekeeping, kitchen help, bellboy.

Locuri de munca Focsani
Esti in cautarea unui loc de munca in Focsani? La noi ai acces gratuit la anunturi cu locuri de munca din Focsani.

Job ideal !
Intra pe www.onjob.ws si vei afla cum poti sa castigi bani lucrand pe internet de acasa, cand vrei, cat vrei tu.Eu din asta traiesc

MLM - Afacerea Ta
Produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale, fabricate in Germania. Fiid partener LR poti beneficia de un discound de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma.