orange.ro
 

ejobs.ro


Titlu: ejobs.ro
Descriere: eJobs.ro inseamna 8 ani de recrutare online. 1.000.000 CVuri disponibile. 50.000 companii-client. 2.500.000 vizitatori/luna. eJobs.ro - Primul serviciu de recrutare online din Romania.
URL: http://www.ejobs.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: ejobs, locuri de munca, angajari, horoscop

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Evaluare vocationala teste EU360 si 3Angle, joburi de viitor
EU360 si 3Angle teste psihologice, de personalitate, evaluare vocationala. Cele mai noi locuri de munca. Fa-ti profilul pe job360.ro si aplica cu cv-ul tau

JobsRomania - Locuri de munca
JobsRomania - Primul site complet gratuit. Angajatorii pot publica anunturi si cauta CV-uri iar candidatii completand un CV pot aplica la toate posturile ce li se potrivesc. Mai simplu decat crezi!

trinconstruct


SalesCareer.ro - Locuri de munca in vanzari, Joburi in vanzari
SalesCareer.ro - Locuri de munca in vanzari\\r\\nEste singurul site de joburi in vanzari care va ofera posibilitatea sa adaugati GRATIS prezentarea video a firmei.\\r\\nCV-urile de agenti de vanzari de pe SalesCareer.ro sunt specifice profesionistilor in vanzari iar in plus puteti vizualiza VIDEO CV-ul candidatului.\\r\\nPuteti publica GRATUIT 3 anunturi de angajare in fiecare luna.\\r\\nMisiunea noastra este sa va oferim oportunitati de crestere a vanzarilor prin profesionisti in vanzari.\\r\\n

Videochat la Domiciliu
Aparuta pe piata Adult Web Chat din Romania in anul 2002 Web Life Studio este o companie recunoscuta pentru seriozitate si professionalism Am pornit o campanie in recrutarea de modele videochat(fete si cupluri) din toata tara care sa lucreze din intimitatea propiei locuinte.