vivacredit.ro
 

ejobs.ro


Titlu: ejobs.ro
Descriere: eJobs.ro inseamna 8 ani de recrutare online. 1.000.000 CVuri disponibile. 50.000 companii-client. 2.500.000 vizitatori/luna. eJobs.ro - Primul serviciu de recrutare online din Romania.
URL: http://www.ejobs.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: ejobs, locuri de munca, angajari, horoscop

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Locuri de munca Severin
Cauta locuri de munca Severin. Angajari Severin companii de top din Romania. Cele mai bune joburi si oferte de munca Severin!

Ai nevoie de un job part-time la domicilu?
JOB part-time, la domiciliu indiferent de varsta, studii, locatie in tara ! Castig garantat fara investitii. Firma noua comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice, bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Produse de calitate la cele mai mici preturi. Catalog, set testere, magazin online, transport, sunt Gratuite! Comenzile si inscrierile se fac online sau telefonic. Cod necesar la inscriere: LMSFQcRp Produse de calitate la cele mai mici preturi.

Model Cv
Model CV. Un CV bine facut care reflecta cat mai fidel informatii despre pregatirea profesionala, experienta si abilitati poate spori sansele de angajare.

sohbet
chat sohbet chat odaları

Afacerea ta online - castiga bani lucrand acasa
Oferte de munca la domiciliu. Aici inveti cum sa castigi bani pe net. Informatii senzationale si absolut noi despre cum sa incepi imediat o afacere de mii de dolari ! Acum, poti castiga peste 1000 de dolari lunar, lucrand doar acasa, daca detii un calculator conectat la internet.