watchshop.ro
 

ejobs.ro


Titlu: ejobs.ro
Descriere: eJobs.ro inseamna 8 ani de recrutare online. 1.000.000 CVuri disponibile. 50.000 companii-client. 2.500.000 vizitatori/luna. eJobs.ro - Primul serviciu de recrutare online din Romania.
URL: http://www.ejobs.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: ejobs, locuri de munca, angajari, horoscop

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Locuri de munca Targoviste
Ai plecat in cautarea unui loc de munca mai bun in Targoviste si nu stii de unde sa incepi? Pe site-ul nostru gasesti locurile de munca din Targoviste, Dambovita, care ti se potrivesc cel mai bine.

e-joburi
Primul site dedicat locurilor de munca din industria de gaming. Cele mai noi si mai atractive joburi gaming. Afla unde te poti angaja in domeniul jocurilor online si al jocurilor de noroc.

SalesCareer.ro - Locuri de munca in vanzari, Joburi in vanzari
SalesCareer.ro - Locuri de munca in vanzari\\r\\nEste singurul site de joburi in vanzari care va ofera posibilitatea sa adaugati GRATIS prezentarea video a firmei.\\r\\nCV-urile de agenti de vanzari de pe SalesCareer.ro sunt specifice profesionistilor in vanzari iar in plus puteti vizualiza VIDEO CV-ul candidatului.\\r\\nPuteti publica GRATUIT 3 anunturi de angajare in fiecare luna.\\r\\nMisiunea noastra este sa va oferim oportunitati de crestere a vanzarilor prin profesionisti in vanzari.\\r\\n

findjob.ro
Motor de cautare cu peste 20.000 joburi. Deschide ochii si lasa-i pe altii sa caute jobul potrivit pentru tine.

locuri de munca suceava
Servicii contabile de cea mai buna calitate la preturi deosebit de avantajoase . Vizam situatiile financiare si bilanturile contabile la cele mai bune preturi . Suntem interesati de persoane care au experienta sau au studiat contabilitatea societatilor comerciale, dar si de cele care au experienta in sistemul bugetar sau au studiat contabilitatea bugetara.