vivacredit.ro
 

Imobiliare Oferte Bucuresti - Euroimpact Trading


Titlu: Imobiliare Oferte Bucuresti - Euroimpact Trading
Descriere: Site-ul Agentiei Imobiliare Euroimpact Trading din Bucuresti: vanzari de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri, spatii comerciale. Servicii si stiri imobiliare.
URL: http://www.imobiliareoferte.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: imobiliare, oferte, bucuresti, garsoniere, apartamente, case, vile, terenuri, spatii

Acest site a fost adaugat in data de 10/07/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1231

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Vanzari terenuri
WIG Management este o companie cu o vasta experienta pe piata imobiliara din Romania si avand ca principal domeniu de activitate vanzari si cumparari de terenuri, consiliere imobiliara si intermediere tranzactii imobiliare, evaluare imobiliara si analize ale pietei imobiliare.

Apartamente Focsani
Oferta imobiliare de apartamente in Focsani mereu actualizata. In functie de interesul dumneavoastra agentia noastra va pune la dispozitie cele mai bune oferte din zona.

Ansamblu rezidential - Apartamente cu 2 camere
Ansamblul nostru este format dintr-un bloc de 4 etaje + pod cu structura cadre din beton armat cu zidarie POROTERM, 30 de centimetri grosime, eficienta energetic, Dotat cu termosistem de 10 cm. peretii despartitori din caramida POROTERM de 15 cm.

Expert Evaluator Imobiliar
Expert evaluator imobiliar Servicii de EVALUARI IMOBILIARE la standarde profesionale internationale pentru : - apartamente, case, vile - terenuri libere sau construite - spatii comerciale, hale, spatii industriale - constructii speciale Pentru ce va este util un raport de evaluare imobiliară: - stabilirea valorii de piata a proprietatii in vederea vanzarii sau cumpararii ; - evaluarea sau reevaluarea proprietatii in vederea stabilirii cotei de impozitare ;

Vanzari, Constructii si Amenajari interioare
Demolari Constructii case. Case la rosu. Case la cheie. Hidroizolatii. Termoizolatii. Instalatii electrice si sanitare. Sape. Zidarii. Tencueli. Acoperisuri. Mansarde locuibile. Fose septice. Aleii. Garduri. Tencuieli decorative. Tencuieli structurate. Lucrari de izolatii termice, fonice si anticorozive. Lucrari de pardosire si placare a peretilor. Lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsoserie. Lucrari de tamplarie si dulgherie. Curatenie exemplara dupa terminarea lucrarii.