orange.ro
 

Somiere, rame de pat cu lamele elastice din fag stratificat


Titlu: Somiere, rame de pat cu lamele elastice din fag stratificat
Descriere: Somiere, rame de pat ,paturi metalice, paturi etajate, suport de saltea, lamele elastice, structuri metalice pat, canapele click-clack. Canapea extensibila, ramele de pat, sint executate din teava dreptunghulara 30x40x1,5 vopsite in cimp electrostatic, cu lamele elastice din fag stratificat. Livram in toata tara cu curierat.
URL: http://www.somiere.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: somiere, rame de pat, lamele elastice, structuri metalice pat, canapele

Acest site a fost adaugat in data de 01/08/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Dedurizatoare apa
Pentru gama de dedurizatoare achizitionate prin magazinul nostru va asiguram punerea in functiune. Dedurizatoarele se pot achizitiona fie separat, fie in componenta unor pachete. Statii de dedurizare Ecowater, Nobel.

Ventilatoare
Va prezentam oferta noastra de ventilatoare: ventilatoare axiale, ventilatoare radiale si agregate de tratare a aerului si instalatii de filtroventilatie. Societatea noastra ofera transport, punere in functiuni, service si activitati de mententanta.

portofele piele barbati
Oferim pentru clientii nostrii o gama larga de produse de marochinarie (Genti barbati, genti laptop, genti sport, genti voiaj, genti dama, posete, borsete barbati, portofele piele si inlocuitori, ghiozdane scoala, rucsaci, mape), ceasuri barbatesti

Supermarket Online
Magazin virtual online, cumparaturi online, shopping online, produse alimentare si nealimentare, electrice, electronice, electrocaznice, produse protocol, papetarie, birotica, bricolaj, jucari

inchirieri rochii mireasa
De aici poti inchiria si cumpara rochii de mireasa cu design deosebit, special alese pentru a va transforma ziua nuntii intr-un vis. Va oferim o gama variata de modele astfel incat fiecare viitoare mireasa se poate regasi in acea creatie care ii subliniaza individualitatea, stilul si eleganta.