vivacredit.ro
 

Radio SuperHits Romania


Titlu: Radio SuperHits Romania
Descriere: Este radioul care difuzeaza cea mai buna muzica, cele mai tari hituri ale momentului, iar vocea ta este ascultata de publicul tanar atunci cand vine vorba de muzica. Vrei sa fi la curent cu ultimele noutati despre artistii tai favoriti ? Urmareste-ne pe Facebook. SuperHits Romania sustine si promoveaza tinere talente in fiecare zi!
URL: http://www.radiosuperhits.freewb.ro

Categorie: timp liber > pagini personale
Cuvinte cheie: radio superhits, muzica noua, muzica buna

Acest site a fost adaugat in data de 29/07/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 77

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Revista de Nunta
Revista de Nunta. Oferta de servicii. Organizare nunti, rochii mireasa, bijuterii,accesorii, botezuri si alte evenimente. Articole pentru miri si mirese, noutati si sfaturi.

Un fel de blog
Un blog cu informatii din toate domeniile, poze haioase, stiri , muzica , video si ce se mai gaseste pe net.

Lectii de chitara
Lectii de chitara online iti ofera sfaturi de care ai nevoie sa iti imbunatatesti performantele la chitara. Informatii incepand cu componentele unei chitari sfaturi de cumparare si tehnici de cantat diverse

Teste psihologice
Site-ul nostru va asteapta cu o varietate de teste si informatii ce va vor ajuta sa va intelegeti personalitatea, comportamentul, abilitatile psihocognitive, atitudinile, dar si in intelegerea unui diagnostic in ceea ce va priveste propria persoana.

Teste de inteligenta
Testele online reprezinta o metoda de a afla un anumit raspuns. Daca testul online este un test de inteligenta atunci raspunsul oferit de acesta ne v-a arata IQ-ul nostru. Testele online sunt de mai multe categorii.