vivacredit.ro
 

COLINA INSORITA IASI


Titlu: COLINA INSORITA IASI
Descriere: Este un ansamblu rezidențial construit în Păcurari, foarte aproape de Bulevard, dar ferit de zgomotul și poluarea acestuia.Situat în planul doi al Bulevardului Păcurari, Colina Însorită se constituie în alegerea perfectă datorită locației, a calității superioare a materialelor folosite și nu în ultimul rând a prețurilor foarte avantajoase.
URL: http://colinainsorita.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente pacurari, colina insorita iasi, vanzari apartamente 2 camere,

Acest site a fost adaugat in data de 26/07/2013

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 247

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

vile Pipera
Va punem la dispozitie atat serviciile de consultanta imobiliara cat si servicii imobiliare pentru: Vanzare si inchiriere apartamente, case, vile, terenuri, spatii in zonele Baneasa, Pipera, Iancu Nicolae, Dorobanti, Primaverii, Kiseleff si Aviatorilor.

Firma Constructii Bucuresti
Firma Constructii Bucuresti Montaj Tavan Fals Montaj Rigips Montaj Gresie

Imobiliare de Lux Cluj | Agentie Imobiliara de lux
Agentia ImobiliareDeLuxCluj.ro va ofera: Vanzare / Inchiriere case, apartamente de lux in Cluj Napoca, dar si birouri, spatii industriale, comerciale, hale si terenuri in Cluj.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Modele de case - Modele case lemn
Echipa Modele de Case exista cu scopul de a va ajuta sa scapati de conceptul de casa tipizata prin oferirea unei game cat mai variate de proiecte realizate de cei mai buni arhitecti din Romania si Canada.

Apartamente de inchiriat
Cu ajutorul nostru puteti inchiria apartamente in toata tara in orice oras. Va punem la dispozitie o lista completa de apartamente de inchiriat.