vivacredit.ro
 

MAGNOLIA RESIDENCE 2


Titlu: MAGNOLIA RESIDENCE 2
Descriere: Magnolia Rezidens 2, un proiect rezidential situat in imediata apropiere a zonei Pacurari din municipiul Iasi, ce se diferentiaza de celelalte proiecte rezidentiale, prin locatie, arhitectura, finisaje si nu in ultimul rand pret. Magnolia Residence 2, constructie 2012 pe cadre de beton, P+4E, insumeaza 25 de unitati locative compartimentate in doua camere.
URL: http://magnoliaresidence2.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: , apartamente de lux, apartamente pacurari, blocuri noi iasi, Magnoliaresidence2, rezidential iasi,

Acest site a fost adaugat in data de 26/07/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 162

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Complex apartamente noi Baneasa
Cautati apartamente noi in Bucuresti? Sisesti 30 Residence este situat in zona de nord a capitalei, intre Lacul Baneasa si Padurea Baneasa, pe soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti nr.30. Mai multe detalii pe Sisesti30.ro.

Case din lemn
Realizam case din lemn construite pe concept american, case din lemn ecologice, cabane si case de vacanta cu structura de lemn.

AVANTIS Romania | SOLUTII FINANCIARE PROFESIONALE credite-leasing-asigurari
AVANTIS Romania va prezinta solutiile financiare profesionale care va aduc in avantaj: credite ipotecare, credite imobiliare, credite auto, credite de nevoi personale, credite de refinantare, leasing auto, leasing echipamente,asigurari,planuri de afaceri pentru IMM \\r\\n\\r\\nwww.avantis-romania.ro

Mobila second hand Buhusi Bacau
Telefon 0744.40.75.70 Suntem o firma din Bacau specializata in import de mobilier SH din Germania, desfasuram aceasta activitate deoarece mobila second hand comercializata de noi este de o calitate ridicata si preturi mici asfel incat sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale dvs. Prin firma noastra puteŇ£i achizitiona mobilier import Germania de cea mai buna calitate si foarte bine intretinut, la cca. 25%-50% din pretul unui produs nou.

Folger Real State
Land sale in Patagonia Argentina and the rest of the country.