vivacredit.ro
 

MAGNOLIA RESIDENCE 2


Titlu: MAGNOLIA RESIDENCE 2
Descriere: Magnolia Rezidens 2, un proiect rezidential situat in imediata apropiere a zonei Pacurari din municipiul Iasi, ce se diferentiaza de celelalte proiecte rezidentiale, prin locatie, arhitectura, finisaje si nu in ultimul rand pret. Magnolia Residence 2, constructie 2012 pe cadre de beton, P+4E, insumeaza 25 de unitati locative compartimentate in doua camere.
URL: http://magnoliaresidence2.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: , apartamente de lux, apartamente pacurari, blocuri noi iasi, Magnoliaresidence2, rezidential iasi,

Acest site a fost adaugat in data de 26/07/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 162

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Depozit Bucuresti
Amplasarea complexului este in zona podului peste calea ferata de pe soseaua Fundeni, constructiile sunt pe structura metalica cu pardoseala din beton armat si inchidere din tabla, putand fi modulate. In plafon sunt montate luminatoare, inaltimea halelor este intre 5 si 7 metri, beneficiaza de drumuri betonate, acces tir si toate utilitatile necesare.Pretul pentru inchirierea unui depozit este de 3 euro+tva/mp pe luna.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Amenajari Interioare, Mobila, Decoratiuni
Ne propunem sa ajutam cat mai multi oameni. Cei care ar vrea sa-si amenajeze casa insa cunosc mai putin etapele vor gasi o informatie descrisa fara termeni specifici ( sau cat mai putini ) alaturi de multe poze, imagini, fotografii si secvente video de amenajari interioare.

Tipografie Brasov
BRASTAR PRINT SA, tipografie din Brasov, executa la comanda: etichete, pliante si alte tiparituri publicitare. Excelenta ne obliga la calitate.

Imobiliare
Agentii imobiliare romanesti organizate pe orase - date de contact, adresa web si alte informatii utile.

Apartamente si garsoniere in Militari
\\r\\n Apartamente si garsoniere in Militari zona Gorjului in bloc nou construit in 2012, preturi direct de la dezvoltator.\\r\\nBloc Gorjului va ofera un concept nou, absolut original: apartamentul va este predat la cheie \\r\\ninsa fara ca dezvoltatorul sa isi lase amprenta asupra caminului dvs!!!\\r\\n\\r\\n