elefant.ro
 

Soft32


Titlu: Soft32
Descriere: Free Windows Software Download
URL: http://www.soft32.com

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: soft32, free download

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Destepti
Site-ul Destepti reprezinta o resursa enciclopedica de informare asupra diverselor subiecte de cultura generala, cum ar fi descoperiri, inventii, personalitati, reguli de gramatic, calatorii si locatii de vizitat atat in Romania, cat si in lume.

Service IT, Magazin depanare Calculatoare preturi mici
Service IT, Magazin depanare Calculatoare la preturi mici. Realizam profesional recuperari de date, devirusari, depanari, instalari sisteme de operare, setari, incarcari cartuse, web design, contracte mentananta web. Oferim la cel mai avantajos pret componente,calculatoare noi si sh,monitoare CRT/TFT, imprimante, multifunctionale, consumabile, software, laptop-uri, pda-uri, etc. Oferim abonamente de mentenanta si intretinere echipamente IT pe baza de contract.

Componente calculatoare si laptopuri in magazin online IT
O gama variata de gadgeturi si laptopuri online in cel mai tare magazin online IT, calculatoare online si imprimante laser la cel mai bun pret

Instalare Windows la domiciliu in Bucuresti 0767679593
Instalez Windows la domiciliu , repar , devirusez calculator / laptop, instalez orice tip de windows , drivere , imprimanta , antivirus , office , jocuri , vand piese / calculatoare complete . Cel mai bun pret de pe piata. Telefon : 0767679593 http://www.instalariwindowsbucuresti.blogspot.com/

Service PC
Service PC ofera servicii de calitate, adaptatate atat nevoilor dumneavoastra personale cat si ale companiei dumneavoastra in Bucuresti si zonele adiacente. Oferim servicii si consultanta IT destinate atat firmelor mici si mijlocii, cat si persoanelor fizice. Venim in intampinarea dumneavostra cu solutii complete de diagnosticare, service, optimizare si mentenanta prin care sa asiguram performanta maxima pentru computere personale: unitati desktop, laptop sau netbook.