vivacredit.ro
 

Soft32


Titlu: Soft32
Descriere: Free Windows Software Download
URL: http://www.soft32.com

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: soft32, free download

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

e-sistem.ro
cea mai vasta gama de produse si accesorii

softMag - magazin software
softMAG - magazin software: antivirus, firewall, solutii securitate, sisteme de operare, office, jocuri, soft educational, utilitare, prelucrare imagini, grafica, instrumente dezvoltare la preturi avantajoase

NELBO Distribution srl
Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Nelbo Computers este o companie cu traditie in domeniul calculatoarelor comecializand o gama vasta de produse:componente pc, laptop-uri , foto & video . Distribuitor al produselor ASUS, LG, DELL si Fujitsu-Siemens. Retea de magazine in Transilvania si distribuitori in toata tara. Vanzari sisteme desktop si laptopuri. Service si consultanta in retelestica.

analiza cu element finit si simulare inclusa Solidworks romania
SolidWorks ofera capabilitati multiple in domeniul ingineriei. Simularea „SolidWorks 3dcad” se bazează pe Computational Fluid Dynamics (CFD) tehnici avansate şi vă permite să analizeze o gamă largă de probleme complexe – aceasta reprezintă complexitatea computerizată de curgere, trecere, circulare a fluidelor reprezentându-le în dinamică.

Director Web
Accesati cel mai nou director web din Romania. Va punem la dispozitie numeroase categorii din diverse domenii de activitate.Promovati-va afacerea prin acest director web romanesc.