vivacredit.ro
 

PANORAMIC RESIDENCE IASI


Titlu: PANORAMIC RESIDENCE IASI
Descriere: Panoramic residence, complex rezidential situat in zona Bucium, in imediata apropiere a Hanului Trei Sarmale , zona foarte linistita, cu multa verdeata, aer curat si o panorama deosebita, departe de traficul si zgomotul urban.
URL: http://panoramicresidence.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente bucium, apartamente noi iasi, vanzari apartamente Panoramic

Acest site a fost adaugat in data de 03/07/2013

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 289

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Anunturi imobiliare gratuite
Imobiliare. Vanzari, cumparari si inchirieri imobiliare din toata tara. Cauta/Adauga anunturi gratuite. La noi gasesti cele mai noi oferte imobiliare de pe piata.\\r\\nDaca doriti sa va faceti cunoscut un imobil in vederea vanzarii sau inchirierii lui, va aflati in locul potrivit.\\r\\nPrincipalele criterii de selectie va stau la indemana pentru a va facilita cautarea imobilului potrivit cerintelor dumneavoastra.\\r\\n

Apartamente Fundeni
Iti oferim apartamente cu 3 camere in zona Fundeni, extrem de linistita si curata. Direct de la dezvoltator, fara comisioane ascunse. Apartamentele oferite de noi se alfa intr-un bloc modern, rezistent si curat. Am fost atenti pana si la cele mai mici detalii ale finisajelor, atat interiorul blocului cat si exteriorul fiind ireprosabile. Structura de rezistenta este realizata dupa ultimele standarde in materie, iar peretii sunt izolati cu polistiren expandat de 10 cm.

Apartamente 2 camere de vanzare Iasi
Apartamente 2 camere de vanzare Iasi. Apartamente 2 camere de inchiriat Iasi. Cele mai bune oferte de apartamente 2 camere pe piata imobiliara din Iasi.

Cadastru rapid
Cadastru executat rapid la preturi mici. Servicii de calitate cu aparatura performanta. Apelati cu incredere la noi. Tel.0766/358.184.

FRIMM - apartamente de vanzare si de inchiriat
Compania imobiliara FRIMM, afiliata grupului italian cu acelasi nume, va propune o serie de oferte la cele mai bune preturi din piata. Inchirieri si vanzari de apartamente, terenuri in orice zona a tarii. Consultanta juridica oferita de specialistii nostri!