elefant.ro
 

PANORAMIC RESIDENCE IASI


Titlu: PANORAMIC RESIDENCE IASI
Descriere: Panoramic residence, complex rezidential situat in zona Bucium, in imediata apropiere a Hanului Trei Sarmale , zona foarte linistita, cu multa verdeata, aer curat si o panorama deosebita, departe de traficul si zgomotul urban.
URL: http://panoramicresidence.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente bucium, apartamente noi iasi, vanzari apartamente Panoramic

Acest site a fost adaugat in data de 03/07/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 306

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

hainezu, magazinul tau de haine
Magazinul online de haine, hainezu.ro va astepata cu pantaloni conici, camasi zara, camasi slim fit , sacou negru, etc. Va asteptam sa prindeti oferta.

Anunturi Imobiliare
Anunturi imobiliare gratuite oferite de anunturileimobiliare.ro. Anunturi imobiliare unde aveti posibilitatea sa adugati un anunt imobiliar in cel mai rapid si avatajos mod. Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un imobil? Anunturileimobiliare.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu un sistem in care adugarea anunturilor imobiliare se face in cel mai rapid mod si cel mai important gratuit. Zilnic sunt adaugate anunturi imobiliare de utilizatori listate pe categorii si sub categorii.

Complex rezidential Popesti-Leordeni
Gama Residence: Situat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni, acesta dispune de apartamente cu suprafete generoase, compartimentate modern si finisaje de o calitate exceptionala. Poftiti pe site.

qmagazin - Magazin online pentru locuinta ta
qmagazin este un magazin online de mobila pt orice tip de camera, scaune, mese, canapele, saltele, electrocasnice, sanitare, usi, tapet, parchet, corpuri de iluminat. qmagazin va propune pe baza experientei acumulate produse si sfaturi pt toti cei care doresc sa isi amenajeze si decoreze locuinta cu piese de mobila pt orice tip de camera, scaune, mese, canapele, saltele, electrocasnice, sanitare, usi, tapet, parchet, corpuri de iluminat.

Aria Residences
Noul complex rezidenĊ£ial cuprinde 24 de locuinte care sunt deja \"acasa\" pentru 24 de familii si propune 16 noi imobile in faza a doua de dezvoltare, aflata in prezent in constructie.