elefant.ro
 

Mediator Turcu Bogdan


Titlu: Mediator Turcu Bogdan
Descriere: Medierea este un proces voluntar pentru rezolvarea disputelor, in care o a treia parte acceptata, denumita mediator autorizat , impartiala si neutra, fara putere autoritara in luarea deciziei, asista partile in disputa, in cadrul unei intalniri fata in fata, avand ca scop principal ca acestea sa ajunga la un acord acceptat, denumit acord de mediere, in beneficiul ambelor parti.
URL: http://mediatorturcubogdan.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: mediator, mediere, mediator Bucuresti

Acest site a fost adaugat in data de 28/06/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Biac.ro
Biac.ro ofera servicii integrate de SSM, PSI-SU, audit, medicina muncii.

Cabinet avocat Elena Andrei mediere contestatie litigii de munca sanctiuni
Cabinet avocat Elena Andrei cu sediul in Bucuresti ofera asistenta juridica si consultatii juridice in litigii de munca. D-na avocat Elena Andrei are 20 de ani de experienta in dreptul muncii si isi poate reprezenta clientii in sedintele de mediere dintre salariat si angajator. Poti face contestatie si poti beneficia de daune morale si materiale daca ai primit decizie de sanctionare.

Avocat Iasi
Avocat Iasi este partenerul tau de incredere in problemele de drept penal. Avocatii din Iasi respecta confidentialitatea clientilor!

Avocat despagubiri ANRP
Cabinet de avocatura specializat in retrocedari si despagubiri ANRP.

Contabilitate si conturi
Este un site util pentru cei care doresc sa stapaneasca sau sa aprofundeze contabilitatea. Contine informatii utile despre contabilitate, legi si articole cu referire la aceasta dar si unelte utile gen: VALIDARE IBAN, CONVERTOR VALUTAR, VALIDARE CUI, VALIDARE CNP, Calculator amortizare - Calcul amortizari.