elefant.ro
 

Firma de constructii


Titlu: Firma de constructii
Descriere: Firma de constructii Sagex este specializata in constructii de case, piscine, centre spa, hale metalice, consolidari cladiri. Serviciile sunt la cele mai inalte standarde la preturi convenabile. Cei mai specializati ingineri lucreaza cu echipamente si utilaje de ultima generatie pentru o calitate maxima.
URL: http://www.sagex.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: firma de constructii, firma constructii, firma de constructii bucuresti

Acest site a fost adaugat in data de 27/06/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Lex DaviCont - Firma de Contabilitate Bucuresti Sector 4
Lex DaviCont - Firma de Contabilitate Bucuresti Sector 4 - Servicii de Contabilitate si Salarizare, Expertiza Contabila, Consultanta

Tecnotrades macarale, automacarale, stivuitoare
Tecnotrades Bucuresti firma vanzare si reparare utilaje constructii, macarale noi si second hand, automacarale noi si second hand, stivuitoare noi si second hand, platforme aeriene noi si second hand, producatori Marchetti, Locatelli, Liebher, RIGO, Grove, TADANO FAUN

White Dream
White Dream este o firma de decoratiuni pentru evenimente, prezenta pe piata din Iasi din 2009. Deschisa din dorinta de a oferi servicii de calitate la preturi reduse. In 2011 am deschi Standul White Dream in ERA Shopping Park Iasi. Aici gasiti zeci de modele de marturii si accesorii de nunta.

Cabinet de avocatura Bucuresti
Biroul nostru de avocatura si-a propus prin prezenta oferta de servicii juridice sa vina in sprijinul ideilor dumneavoastra de afaceri, avand ca obiectiv asigurarea serviciilor de avocatura, consultanta si asistenta juridica.

Just Translations – Servicii de traducere si publicitate
Just Translations va ofera traduceri autorizate si legalizate din/in italiana, engleza, franceza, germana, spaniola, croata, ebraica, maghiara, portugheza, rusa, sarba, slovena, turca, bulgara, ucraineana, greaca etc. , supralegalizare, interpretare consecutiva si simultana, apostilare, print design, web design, asistenta turistica, secretariat electronic.