elefant.ro
 

detectivitotalinvest.ro


Titlu: detectivitotalinvest.ro
Descriere: Biroul de Detectivii particulari ofera servicii de investigatii pentru persoane fizice si juridice.
URL: http://www.detectivitotalinvest.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: Afacere Agentie Detectivi Investigatii Supraveghere Preturi Filaj Infidelitati Informatii Spionaj

Acest site a fost adaugat in data de 23/06/2013

Voturi luna acasta : 13

Voturi total : 2834

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

case construite
Executam lucrari de acoperisuri profesional.Comercializare si montaj tigle metalice,tigle ceramice,sindrila bituminoasa,tabla cutata,tabla profilata,tabla galvanizata, tabla falsuita,dulgherie,ferestre de mansarda fakro-velux-roto si realizare acoperisuri, sisteme de invelitori cu echipe de profesionisti cu experienta in constructia de acoperisuri.

SC Adexim Modelcom SRL
Infiintata in anul 1993, SC Adexim Modelcom SRL este una dintre companiile mari din Romania, specializata in distributia de bere, vinuri, bauturi alcoolice, racoritoare, ape minerale si cafea. In paralel cu activitatea de baza, compania a facut eforturi pentru dezvoltarea altor segmente B2B si urmare a acestora putem acum oferii cu succes servicii de inchirieri spatii comerciale cu destinatie de birouri in cladiri proprii, precum si inchirieri de echipamente pentru constructii.

Tamplarie de Aluminiu sau PVC
Firma Alteco se ocupa cu achizitionarea, prelucrarea si montarea la client a profilelor de PVC si aluminiu. Aici se includ ferestrele cu geam termopan dar si usi pentru casa sau garaje. Pentru mai multe detalii sunati la 0724.520.428.

Concert Romania
THEO CONCERT, firma cu o mare experienta in organizarea de evenimente culturale de mare anvergura, vine in sprijinul dumneavoastra si va propune un proiect de colaborare menit sa satisfaca cerintele celui mai exigent public spectator.

Constructii Feroviare Moldova SA - Din 1950
Societatea Comerciala Constructii Feroviare „Moldova” S.A. Iasi face parte din categoria firmelor de traditie, din aceasta parte a tarii, fiind un lider recunoscut al pietei constructiilor feroviare, activeaza in toate sectoarele de constructii, indeosebi in constructiile de cale ferata, drumuri si poduri.