watchshop.ro
 

detectivitotalinvest.ro


Titlu: detectivitotalinvest.ro
Descriere: Biroul de Detectivii particulari ofera servicii de investigatii pentru persoane fizice si juridice.
URL: http://www.detectivitotalinvest.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: Afacere Agentie Detectivi Investigatii Supraveghere Preturi Filaj Infidelitati Informatii Spionaj

Acest site a fost adaugat in data de 23/06/2013

Voturi luna acasta : 32

Voturi total : 1612

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Producator tigla tabla
Coilprofil este producator tabla si tigla metalica-Metigla, gama completa de piese de finisaj pt. acoperis, tabla cutata-ondulata si trapezoidala, profile galvanizate Z si C, casete de fatada si panouri sandwich cu miez de polistiren si vata minerala.

Recrutare resurse umane
Profi-HR va propune servicii de recrutare a personalului, administrare de personal, consultanta in domeniul resurselor umane si legislatiei in domeniu, diagnoza si evaluare a performantei angajatilor.

Materiale de constructii si amenajari interioare
Comercializam o gama larga de materiale de constructii si amenajari interioare, dupa cum urmeaza: vopsele, adezivi, sisteme acoperisuri, sistem gipscarton, ceramica, materiale pentru zidarie, sisteme izolatii, hidroizolatii, instalatii sanitare si obiecte sanitare, pardoseli si lambriuri, feronerie, electrice si alte produse.

Agentie privata de paza si securitate
Agentia privata Nera Muresan cu servici de paza obiective, bunuri si valori, monitorizare si interventie rapida. Oferim consultanta de securitate si formare profesionala a agentilor de securitate.

Piscine
Piscine publice si rezidentiale realizate integral, partial sau echipate avand peste 300 proiecte piscine realizate in Bucuresti si in tara. Asiguram service si echipamente pentru piscine rezidentiale si publice.