vivacredit.ro
 

Cosmopolitan Bar Retete de cocktail-uri celebre din toata lumea


Titlu: Cosmopolitan Bar Retete de cocktail-uri celebre din toata lumea
Descriere: Doresti sa prepari niste cocktailuri pentru petrecerea ta si nu stii cum?Arunca o privire peste retetele de cocktailuri cunoscute in toata lumea si alegeti reteta de cocktail preferata,afla-i povestea si invata sa il prepari pas cu pas.
URL: http://www.cosmopolitan-bar.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: cocktail, cocktailuri, reteta de cocktail, retete cocktailuri, retete cocktail

Acest site a fost adaugat in data de 12/06/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

sohbet
sohbet, chat

Restaurant chinezesc
Oraşul Interzis este primul restaurant chinezesc de lux din România, care îşi propune să ofere o experienţă culinară veritabila chinezească – prin meniul care acoperă specificul tuturor regiunilor din China.

Ceainaria Serendipity - Art, Coffee & Tea
Un spatiu in care vei gasi ceai si turta dulce, carti si leagane in care sa le citesti, oameni frumosi si evenimente care ii aduna laolalta. Ceainarie Bucuresti, Dumbrava Rosie nr 12.

Bucatar Italian LA Tine Acasa
Chef at Home va ofera posibilitatea de a beneficia în ambientul propriei case de un serviciu profesionist, acela al unui bucatar italian personal. Bucatarul personal va gati direct acasa

Restaurant Gradina Bordei- Herastrau, specific romanesc si international
Gradina Bordei Herastrau restaurant cu specific romanesc si international, inseamna rafinament si calitate exceptionala a serviciilor, petreceri pentru ocazii speciale, de la evenimente corporate pana la nunti sau botezuri.