watchshop.ro
 

Montaj si reparatii hidrofoare Bucuresti-Ilfov


Titlu: Montaj si reparatii hidrofoare Bucuresti-Ilfov
Descriere: Inginer specialist autorizat reparatii pompe si hidrofoare asigur consultanta, service, montaj, punere in functiune pentru sisteme de alimentare cu apa (pompe submersibile, suprafata, ape uzate, grupuri de pompare.Bucuresti si zonele limitrofe.\\r\\nTel: 0741.401.674 ; 0727.287.077 ; hidroforperfect@yahoo.com ; http://www.hidroforperfect.ro\\r\\n
URL: http://www.hidroforperfect.ro

Categorie: diverse > altele
Cuvinte cheie: reparatie hidrofor, pompa apa,

Acest site a fost adaugat in data de 25/05/2013

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 684

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Cabine de Dus
Daca doresti sa iti achizitionezi o cabina de dus, o cada, baterii bideu, bucatarie, cada, dus, lavoar, ti le poti achizitiona de la magazinul online Sanita, pentru ca firma Sanita face asta inca din 2003, ceea ce inseamna ca sunt la dispozitia dumneavoastra, oferind profesionalism, seriozitate si promptitudine. Importator de produse sanitare de lux, cele mai avansate, reduceri, promotii, le puteti gasi in magazinul online.

Automatizari de porti, usi garaj, rulouri in Pitesti Arges
UltraMaster ofera in Pitesti ARGES solutii complete si fiabile de automatizari porti, usi de garaj sectionale, rulouri si grilaje de securitate produse de fabricani renumiti in domeniu.\\r\\nUltraMaster este distribuitor si instalator autorizat de automatizari porti NICE, BFT, Beninca, CAME, Proteco

Clinica Stomatologica Sector 2
Clinica stomatologica din sectorul 2 - Echipament de ultima generatie. Interventiile chirurgicale sunt facute cu aparatura moderna. Acceptam plata in rate - Clinica noastra poate accepta si plata in rate a lucrarilor sau interventiilor chirurgicale.

Scari din lemn
Venim in sprijinul d-voastra cu o echipa tanara, dinamica, bine pregatita profesional in domeniul prelucrarii lemnului si cu o experienta de peste 15 ani in producerea si montarea scarilor interioare din lemn. Prin calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile scarilor interioare din lemn ne dorim sa fiti multumiti de serviciile noastre. Asiguram : consultanta de specialitate, proiectare, masuratori de precizie, transport si montaj.

Filmare nunta
Este ziua la care ai visat multi ani - ziua nuntii. Rochia este perfecta. Florile sunt incantatoare. Tortul este impecabil. Muzica e minunata. Toate persoanle dragi sunt langa tine. Dar in anii ce vor urma iti vei aminti de aceasta zi exact cum a fost?