smokemania.ro
 

Montaj si reparatii hidrofoare Bucuresti-Ilfov


Titlu: Montaj si reparatii hidrofoare Bucuresti-Ilfov
Descriere: Inginer specialist autorizat reparatii pompe si hidrofoare asigur consultanta, service, montaj, punere in functiune pentru sisteme de alimentare cu apa (pompe submersibile, suprafata, ape uzate, grupuri de pompare.Bucuresti si zonele limitrofe.\\r\\nTel: 0741.401.674 ; 0727.287.077 ; hidroforperfect@yahoo.com ; http://www.hidroforperfect.ro\\r\\n
URL: http://www.hidroforperfect.ro

Categorie: diverse > altele
Cuvinte cheie: reparatie hidrofor, pompa apa,

Acest site a fost adaugat in data de 25/05/2013

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 745

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

WeTranslate
Biroul de traduceri WeTranslate oferă servicii de traducere autorizata, traducere legalizata, interpretariat simultan, interpretariat consecutiv, colaționare, DTP și editare grafică, apostile și supralegalizari.WeTranslate se orientează către traducători profesioniști, care își adaptează cu ușurință limbajul la tendințele pieței actuale, abilitate câștigată prin ani de perfecționare.

Cofetaria Brava
Cofetaria Brava din Brasov va invita la magazinul si laboratorul nostru de pe strada Verii Nr. 4 sa ne degustati produsele pentru a va convinge de gustul bun si delicios care l-am creat doar pentru a va indulci vietile. Producem orice fel de tort pentru orice eveniment: nunta, botez, aniversare, dar si altele.

Filmari Nunti Onesti
Oferta completa video-foto Onesti

Reparatii interfoane
Firma noastra dispune ce cel mai calificat personal pentru montarea interfonului d-vostra.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nFie ca vreti sa montati un interfon intr-o casa/vila sau intr-un bloc dispunem de cei mai buni specialisti.

Portrete si caricaturi
Realizez la comanda caricaturi amuzante dar si portrete clasice, in orice format, cu diverse accesorii, mesaje si dedicatii, color sau alb-negru. Nu ezita si profita de aceasta ocazie!Garantat! Calitate artistica deosebita la pret minim!Vizitati siteul pentru mai multe detalii: http://portret-creion.blogspot.ro/