orange.ro
 

Montaj si reparatii hidrofoare Bucuresti-Ilfov


Titlu: Montaj si reparatii hidrofoare Bucuresti-Ilfov
Descriere: Inginer specialist autorizat reparatii pompe si hidrofoare asigur consultanta, service, montaj, punere in functiune pentru sisteme de alimentare cu apa (pompe submersibile, suprafata, ape uzate, grupuri de pompare.Bucuresti si zonele limitrofe.\\r\\nTel: 0741.401.674 ; 0727.287.077 ; hidroforperfect@yahoo.com ; http://www.hidroforperfect.ro\\r\\n
URL: http://www.hidroforperfect.ro

Categorie: diverse > altele
Cuvinte cheie: reparatie hidrofor, pompa apa,

Acest site a fost adaugat in data de 25/05/2013

Voturi luna acasta : 5

Voturi total : 719

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Dictionar translator englez - roman. Dictionar translator roman - englez
Acuma ai un prieten destept alaturi de tine oriunde calatoresti in lume, un translator care stie 50 limbi si iti traduce instantaneu totul - scris sau vorbit. Detalii pe www. www.dictionar-translator.ro Telefon: 0744-844474

Tyna Bijoux - Bijuterii Handmade
Confectionez cercei, bratari, inele, brose, pandantive si accesorii din margele, pietre semipretioase si cristale, atat la comanda cat si pe stoc. Preturile sunt foarte mici in comparatie cu ceilalti producatori si/sau comercianti. Pentru mai multe detalii puteti intra in magazinul online, contul de facebook sau pe blog. Pentru comenzi si orice alte detalii suplimentare ma puteti contacta pe e-mail tyna_bijoux@ymail.com sau la telefon 0736926714.

Sterilizare apa
Sterilizare apa - Ozonul este folosit in instalatiile industriale pentru a sterilizare apa si aerul, precum si ca dezinfectant pentru suprafete. Are beneficiul de a putea oxida cele mai multe materii organice.

Descarca-Ma
Jocuri filme muzica windowsuri fifa etc.. doar pe descarca-ma.ro intra si tu alturate noua..

Restaurant Buzau. Ghidul restaurantelor din Buzau
Lista restaurantelor din Buzau ce organizeaza nunti, botezuri, evenimente private, informatii actualizate despre pizzerii, cofetarii, pub-uri din Buzau.