vivacredit.ro
 

Productie publicitara, casete luminoase, print autocolant


Titlu: Productie publicitara, casete luminoase, print autocolant
Descriere: Oferim servicii complete de productie publicitara, reclame luminoase, bannere, decoratiuni interioare, colantari auto, colantari folie carbon 3D.
URL: http://www.badv.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: Productie publicitara, casete luminoase, print autocolant

Acest site a fost adaugat in data de 24/05/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 611

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Transport de marfuri la Gibrom Expres
Fie ca doresti sa transporti un colet de marfa ori ai de transportat cantitati mari de marfa, Gibrom Expres Distributie iti vine in ajutor. Fie ca trannsporti marfa periculoasa, marfa voluminoasa sau marfa ce necesita temparatura controlata gasesti la noi exact serviciile cautate.

Terminal containere maritime
Avem un terminal de containere maritime modernizat.

IMPULS MEDLEX - Studii mediu si proiectare
Firma noastra S.C. IMPULS MEDLEX 2000 S.R.L. prin expert Iulian Postolache ofera lucrari in domeniile de expertiza detinute: studii de impact, bilanturi de mediu, rapoarte de mediu, rapoarte de amplasament, rapoarte de securitate.

Cofraje, schele, turnuri, esafodaje, stante, chei
Arinson Galati vinde, inchiriaza echipamente constructii: schele metalice modulare de fatada, turnuri mobile de lucru la inaltime, esafodaje, cofraje, stante manuale pentru taiat otel beton, chei manuale de fasonat otel beton; prestari servicii: lucrari de hidroizolatii, constructii la rosu, sistematizari (canalizari, trotuare, pavaje), montaj cosuri de fum, lucrari de tinichigerie, confectii metalice...

Ceasuri de turn
Generatia moderna a ajutat la dezvoltarea tehnicii si in domeniul ceasurilor de turn. Astfel, greutatile ce trebuiau trase pentru a pune in functiune cesurile de turn, au fost inlocuite de cuart, microprocesoare si unde radio ce controleaza de la distanta functionarea exacta a acestora. Actualele ceasuri de turn au o precizie crescuta si un design modern.