vivacredit.ro
 

Oferte locuri de munca


Titlu: Oferte locuri de munca
Descriere: locuri de munca, munca in strainatate, formare profesionala, jobs, piata muncii, oferte, anunturi
URL: http://oferte24h.com/

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: locuri de munca, munca in strainatate, formare profesionala, jobs, piata muncii, oferte, anunturi

Acest site a fost adaugat in data de 19/05/2013

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 547

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Oriflame Inscrieri reprezentant Oriflame
Aici veti putea gasi informati cu privire la afacerea Oriflame, cat si ce demersuri trebuie facute pentru a deveni reprezentant Oriflame. Produsele pot fi achizitionate de la Cosmetics Oriflame Romania SRL. Beneficiezi de 100% garantie pentru produse

promovare SC Annabella SRL
Va rugam sa vizitati si sa cumparati produse de la magazinul #Annabella# care se va deschide pe strada Exercitiu langa fostul restaurant #Carpati# sau magazinul #Modern# incepand cu data de aproximativ 10-15 noiembrie 2017. Aici ii acordam clientului si nevoilor sale o importanta deosebita si facem o prioritate din a ne aproviziona cu cele mai proaspete produse din propriile sere Raureni.

romjob.ro
Portal national - locuri de munca

STUDIO VIDEOCHAT | Bani pe internet lucrand de acasa
Doriti sa faceti minimum 1000 de euro lucrand de acasa? \\\\\\\\r\\\\\\\\nVCStudio ofera aceasta posibilitate fetelor din Romania in domeniul videochat adult si nonadult. Conditii de colaborare excelente: plata la zi, comision 80% progresiv, suport tehnic si consultanta nonstop, traininguri de limba engleza/franceza si paralimbaj, bonusuri de performanta si de recomandare pentru fiecare model adus de dumneavoastra, inregistrare pe site-uri greu accesibile din Romania si concursuri lunare.

Angajari Videochat galati
SmartChat Studio angajeaza persoane de sex feminin pentru activitatea de videochat Cerinte: Varsta minima 18 ani, cunostinte de limba engleza, dorinta de a castiga bani Avantaje: Seriozitate, Legalitate, Sinceritate, Discretie, Profesionalism.