smokemania.ro
 

Oferte locuri de munca


Titlu: Oferte locuri de munca
Descriere: locuri de munca, munca in strainatate, formare profesionala, jobs, piata muncii, oferte, anunturi
URL: http://oferte24h.com/

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: locuri de munca, munca in strainatate, formare profesionala, jobs, piata muncii, oferte, anunturi

Acest site a fost adaugat in data de 19/05/2013

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 550

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Locuri de munca Targoviste
Ai plecat in cautarea unui loc de munca mai bun in Targoviste si nu stii de unde sa incepi? Pe site-ul nostru gasesti locurile de munca din Targoviste, Dambovita, care ti se potrivesc cel mai bine.

Joburi din toate domeniile | Anagajari
Noi reinventam recrutarea. Accesati primul site de recrutare business. Oferte de locuri de munca. Cereri de locuri de munca. Lista companii care fac angajari. Joburi din toate domeniile de activitate. Vizitati site-ul www.businessrecruitment.ro si va convingeti.

Netlive studio de videochat
Firma de videochat angajeaza modele, fete si cupluri cu sau fara experienta.Conditii: Minim 18 ani, limba Engleza la un nivel mediu, orice alta limba in plus reprezinta un avantaj.Plata se face zilnic pana la 70% + bonusuri care ajung pana la 1000$. Venitul lunar: 1000-3000 E, suport tehnic non stop, site-uri straine, program flexibil, conditii de lux la vila cu AC, zona centrala. De acasa se asigura aparatura necesara si internet gratis.

TopTierLawyers
Portalul TopTierLawyers.com prezinta oportunitati de angajare in domeniul legal in toate pietele din Europa Centrala si de Est.

Pheonix Studio
Site-ul ofera informatii despre domeniul videochatului precum si oferte de angajare pentru persoanele\\r\\nde sex feminin. Gasiti de asemenea pe pagina noastra poze 100% reale din punctele de lucru si poze reprezentand extra activitati de grup,\\r\\nprecum si oferte actualizate la zi.\\r\\n