vivacredit.ro
 

Idei de afaceri


Titlu: Idei de afaceri
Descriere: Interactiuni este un site de idei de afaceri, oportunitati de afaceri, ghid de afaceri, utile pentru oamenii de afaceri,mediul de afaceriinfo! INTERACTIUNI, lista firmelor, idei de afaceri, oportunitate de afaceri,info afaceri!
URL: http://www.interactiuni.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: gratis, gratuit, online, publicitate, afaceri, idei de afaceri, chestionare auto, horoscop, meteo, vremea

Acest site a fost adaugat in data de 30/06/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

MobilLED - Scena de concerte mobila cu sonorizare inclusa
Mobilled, primul si unicul entertainment tool mobil pentru evenimente si concerte ajuns in Romania. Reprezinta o noutate in domeniu,inovatie, adaptibilitate, mobilitate ce indeplineste mai multe functii si anume: imagine, sunet, scena.

Inscriptionari
Copyprint a acumulat de-alungul anilor o experienta completa in ceea ce priveste productia publicitara punand la dispozitia clientilor toate servicile necesare pentru promovarea imaginii unei firme.

Obiecte promotionale
Site de licitatii in domeniul printului. Cele peste 1500 de tipografii si agentii de print si obiecte promotionale sunt gata sa raspunda tuturor celor care lanseaza cereri de oferta pe site. De asemenea, exista o zona de produse pubicate de aceleasi 1500 de firme.

Efectuare de goluri prin carotare pentru amenjari interioare si exterioare
Proiectul nostru este denumit SIMPLU. Se refera la executarea de goluri pentru amenajarea spatiilor interioare si exterioare din cladirile rezidentiale, comerciale si industriale. Altfel spus, efectuam operatiuni de carotare.

Agentie Publicitate Iasi
Rolul agentiei de publicitate Artvertising este de a exprima convingerile clientilor sai in forme publicitare remarcabile si pe materiale inedite. Solutiile eficiente de informare si promovare depind deseori de cunoasterea potentialului pietei si puterea de a crea unicitate.