elefant.ro
 

Booking Transylvania Cazare


Titlu: Booking Transylvania Cazare
Descriere: Cazare Transilvania - cel mai mare site de rezervari exclusiv pentru Transilvania. Booking Transylvania - the biggest site for accomodation in Transylvania.
URL: http://www.bookingtransylvania.com

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare, pensiune

Acest site a fost adaugat in data de 17/05/2013

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pensiune Brasov
Poti alege una dintre camerele duble, sau un apartament spatios, toate amenajate in culori calde, fiecare in stil unic, cu o panorama deosebita spre munte si oras si facilitatile necesare unui sejur perfect.

Oferte Vara
Agentia de Turism All Season Holiday va pune la dispozitie o gama variata de circuite si sejururi pe intreg globul. Explorati si descoperiti mii de oferte, statiuni si locuri misterioase, din diversele destinatii pe care vi le punem la dispozitie.

ONGO.RO - Caută destinaţia, comentarii, cazări, partner de drum, etc.
Scopul Ongo este de a ajuta turiştii să găsească informaţii actualizate despre orice referitor la turism, destinaţii, hoteluri, etc. Din moment ce conţinutul site-ului este produs chiar de utilizatorii săi, bazându-se pe propriile experienţe de călătorie, cronicile de călătorie sunt relatări realiste, de încredere şi de mare ajutor. Utilizatorii pot încărca imagini şi clipuri video, cronici ale destinaţiilor, atracţiilor turistice, agenţiilor de voiaj şi ale hotelurilor.

Cazare in Delta Dunarii la Uzlina
Va invitam sa petreceti clipe de neuitat in universul mirific al Deltei Dunarii . Pensiunea Prodelta va ofera cazare de exceptie si facilitati de agrement pentru o vacanta de neuitat: pescuit, plimbari cu barca, trasee turistice.\\r\\n\\r\\n

cazare mamaia
Portalul de turism Vacanta prezinta oferte de cazare la Mamaia. Pensiuni si vile pentru cazare Mamaia 2011. litoral Romania 2011.